Το CANTO προτείνει γάμο και βάπτιση με concept, που εφαρμόζεται σε προϊόντα για όλες τις ανάγκες των μυστηρίων. Προσφέρει ιδέες για το concept του μυστηρίου και λύσεις για τα προϊόντα που θα το υποστηρίξουν. Από το προσκλητήριο, τη μπομπονιέρα, την παιδική μπομπονιέρα, τα παιδικά γλυκίσματα και το βιβλίο ευχών, μέχρι τη λαμπάδα, το σετ νονού και το στολισμό της δεξίωσης. Και επειδή το κάθε μυστήριο είναι μοναδικό, έχουμε δημιουργήσει πάνω από 400 ολοκληρωμένα concept τόσο για τα ζευγάρια που ετοιμάζουν το γάμο τους, όσο και για εκείνα που σχεδιάζουν τη βάπτιση του γιού ή της κορούλας τους. Αντίστοιχη θεματολογία είναι διαθέσιμη και για τα διπλά μυστήρια, τόσο για γάμο και βάπτιση αγοριού, όσο και για γάμο και βάπτιση κοριτσιού.

Σε ότι αφορά στο γάμο υπάρχουν concept Καλοκαιρινά, Ρομαντικά, Μοντέρνα αλλά και Vintage, ώστε να βρείτε ιδέες που ταιριάζουν στο ύφος σας. Κάθε concept υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές που απαιτεί ένας σύγχρονος γάμος. Από το προσκλητήριο του γάμου, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για το στολισμό της δεξίωσης, και το βιβλίο ευχών (σκληρόδετο ή σπιράλ) που θα φιλοξενήσει τις ευχές των αγαπημένων σας προσώπων. Ιδιαίτερη προσοχή έχουμε δώσει στις μπομπονιέρες, για τις οποίες προτείνουμε κουτιά από χαρτί πολυτελείας σε δύο σχήματα (μαξιλάρι και καρδιά), αλλά και μεταλλικό κουτί ή κεράκι. Για τη δεξίωση προτείνουμε σημαιάκια για τη σήμανση, σουπλά για το τραπέζι, ετικέτες φιάλης για το κρασί ή τα αναψυκτικά, λίστα φαγητού με αναφορά στα εδέσματα, καθώς και καρτελάκια με αρίθμηση τραπεζιών για βρουν άνετα τις θέσεις τους οι καλεσμένοι σας. Και φυσικά όλα τα παραπάνω τυπωμένα με τα ονόματα του ζευγαριού, την ημερομηνία του γάμου ή όποιο άλλο κείμενο επιλέξετε.

Για κάθε αγοράκι ή κοριτσάκι που βαπτίζεται έχουμε δημιουργήσει πάνω από 100 concept: Ρομαντικά, Μοντέρνα, Καλοκαιρινά, Χειμωνιάτικα, Χειροποίητα αλλά και Vintage. Και φυσικά δεν ξεχάσαμε τα αγαπημένα μας Διδυμάκια! Κάθε concept υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές που κάνουν μια βάπτιση ξεχωριστή. Από το προσκλητήριο της βάπτισης, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για το στολισμό της δεξίωσης και το βιβλίο ευχών (σκληρόδετο ή σπιράλ) που θα φιλοξενήσει τις ευχές των αγαπημένων σας προσώπων. Ιδιαίτερη προσοχή έχουμε δώσει στις μπομπονιέρες για τις οποίες προτείνουμε κουτιά από χαρτί πολυτελείας σε 3 σχήματα (μαξιλάρι, καραμέλα και καρδιά), αλλά και μεταλλικό κουτί, υφασμάτινο πορτοφολάκι ή κεράκι. Για τις παιδικές μπομπονιέρες θα βρείτε ακόμα περισσότερες λύσεις γιατί ως γνωστόν τα παιδιά έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας. Ενθουσιάστε τα με τους μεταλλικούς κουμπαράδες, τις μολυβοθήκες ή τις σαπουνόφουσκες. Απασχολείστε τα δημιουργικά λύνοντας τη σπαζοκεφαλιά ενός πάζλ, ζωγραφίζοντας σε μπλοκάκι ή μπλοκ ζωγραφικής με «όπλα» χρωματιστές ξυλομπογιές. Και επειδή το γλυκό είναι η χαρά του παιδιού, μπορείτε να τα ξετρελάνετε με πολύχρωμα γλειφιτζούρια, εντυπωσιακά χωνάκια με γλυκίσματα και λαχταριστές σοκολάτες με ασορτί περιτύλιγμα. Για τη διακόσμηση προτείνουμε σημαιάκια για τη σήμανση του χώρου, σουπλά για το τραπέζι, ετικέτες φιάλης για το κρασί ή τα αναψυκτικά, λίστα φαγητού με αναφορά στα εδέσματα, καθώς και καρτελάκια με αρίθμηση τραπεζιών για βρουν άνετα τις θέσεις τους οι καλεσμένοι σας. Και επειδή η μέρα ανήκει και στο νονό ή τη νονά, έβαλαν κι αυτοί την πινελιά τους με ασορτί κουτί βάπτισης και λαμπάδα. Θα τους καταλάβετε αμέσως.. Είναι αυτοί που φοράνε με καμάρι την ποδιά νονού με το θέμα της βάπτισης!

Και φυσικά όλα τα παραπάνω τυπωμένα με το όνομα, την ημερομηνία της βάπτισης ή όποιο άλλο κείμενο υποστηρίζει το concept που διαλέξατε.

Θα μας βρείτε Βούλγαρη 36, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη.


Τα site μας:

http://www.happycanto.gr

http://www.happyparty.com.gr

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

CONCEPT ΓΑΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

CONCEPT ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΟΡΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ VINTAGE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΣΕΤ ΝΟΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

HAPPY CANTO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

BEEFAN ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  10:00 - 19:00
 • Τρίτη
  10:00 - 19:00
 • Τετάρτη
  10:00 - 19:00
 • Πέμπτη
  10:00 - 19:00
 • Παρασκευή
  10:00 - 19:00
 • Σάββατο
  10:30 - 15:00
 • Κυριακή
  ----