Το Haus Eleonas βρίσκεται στην άκρη του χωριού Καλύβες, στην χερσόνησο της Χαλκιδικής. Το χωριό Καλύβες είναι μία μικρή και ήσυχη περιοχή σε απόσταση περίπου 60 χλμ από την Θεσσαλονίκη.

Ο ξενώνας περιβάλλεται από μια μεγάλη και περιποιημένη έκταση πρασίνου. Στον πρώτο και δεύτερο όροφο του ξενώνα στεγάζονται τα Studios, το καθένα με μεγάλο μπαλκόνι και στο μπροστινό μέρος του κτιρίου τα Appartments, το καθένα με δικιά του βεράντα. Όλα τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 άτομα και έχουν θέα την θάλασσα.

Μπροστά από το κτίριο βρίσκεται μια 100 τμ μεγάλη κοινόχρηστη βεράντα εξοπλισμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και καθίσματα. Αριστερά και δεξιά της βρίσκονται τα δυο κιόσκι με καθίσματα, Barbecue και παραδοσιακό φούρνο. Η παραλία απέχει περίπου 1 λεπτό με τα πόδια.

Στον παραλιακό δρόμο του χωριού βρίσκονται αρκετές παραδοσιακές ταβέρνες, beach bars και καφετέριες. Το χωριό δεν χαρακτηρίζεται ως πολύ τουριστικό, ωστόσο προσφέρει ότι χρειαστείτε: σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο.. ο περίπατος ως εκεί είναι περίπου 5 λεπτά.

Οι μεγαλύτερες αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν στην κοντινή μικρή πόλη, Νέα Μουδανιά, που απέχει περίπου 14χλμ όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα τράπεζες και ταχυδρομείο. Η στάση των λεωφορείων απέχει περίπου 5 λεπτά από τον ξενώνα και τα δρομολόγια εκτελούνται τακτικά. Στο γειτονικό χωριό Γερακινή υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου και κράτησης για οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές. Ακόμη στα Νεα Μουδανία υπάρχει κέντρο καταδύσεων και στην γύρω περιοχή Ιππικός Όμιλος.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΞΕΝΩΝΕΣ - ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ROOMS TO LET KALYVES POLYGYROS - APARTMENTS - ACCOMMODATION - ROOMS WITH VIEW

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

 - 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

 - 

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

 - 

ΞΕΝΩΝΕΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

 - 

ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

 - 

ROOMS TO LET KALYVES POLYGYROS

 - 

APARTMENTS TO LET KALYVES POLYGYROS

 - 

ACCOMMODATION KALYVES POLYGYROS

 - 

ROOMS WITH VIEW KALYVES POLYGYROS

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----