Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ιστοχώρο! Εδώ θα βρείτε κυρίως δείγματα της δουλειάς μας σε βυζαντινές εικόνες και τοιχογραφίες, που συνδυάζουν την τέχνη με τη θρησκευτική παράδοση και την κατανυκτικότητα. Στόχος μας είναι η ανάδειξη και διάδοση της βυζαντινής αγιογραφίας, ως μορφή τέχνης, ως κοινωνός παράδοσης και ως φορέας ενός ολόκληρου πνευματικού κόσμου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η γνώση μας: Δάσκαλοι μας σημαντικές προσωπικότητες της τέχνης, όπως ο Φώτης Κόντογλου και ο Κώστας Γεωργακόπουλος.

Η ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ

Πολύχρονη: Εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες, με τοιχογραφίες σε δεκάδες ναούς σε Ελλάδα και εξωτερικό και εκατοντάδες φορητές εικόνες

Πολύπλευρη: Τόσο στην Κρητική όσο και στην Μακεδονική τεχνοτροπία

Αναγνωρισμένη: Η μοναδική δημιουργική μας σφραγίδα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε όλες τις κοινωνικές ομάδες ανά τον κόσμο, δημιουργώντας αναφορές σε βιβλία, στον τύπο, και στην τηλεόραση.

Ο σκοπός μας: Η δημιουργία βυζαντινών τοιχογραφιών και εικόνων που συνδυάζουν τέχνη υψηλής αισθητικής με την θρησκευτική παράδοση και την κατανυκτικότητα.

Κοινό μας σημείο το μεράκι για την τέχνη και η αγάπη για την παράδοση. Γύρω από την τέχνη στριφογυρίζουν οι σκέψεις μας μέσα και έξω από το εργαστήρι. Είναι κεντρικό σημείο της ζωής μας που μας δίνει χαρά, ξεκούραση, ψυχαγωγία. Είναι ο κόπος και το δάκρυ, αλλά ταυτόχρονα το χαμόγελο και η ικανοποίηση, η αισιοδοξία και η ελπίδα.

Το πάθος για την τελειότητα μας φέρνει κάθε φορά σε αναζήτηση πρωτότυπων έργων. Η αδιάκοπη μελέτη και η απόκτηση γνώσεων, μας κάνει σοφότερους και ταπεινότερους. Είναι ένας διαρκής γρίφος που βρίσκει τη λύση του μέσα από τα αποθέματα της Χριστιανικής παράδοσης, που περιμένουν να δώσουν ζωή και πνευματικότητα στους τοίχους της εκκλησίας.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 - 

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----