Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.

Η ICS Security,  ακρωνύμιο των λέξεων Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας.

Συστήματα ασφαλείας, συστήματα συναγερμού, συστήματα παρακολούθησης, δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου κι ενημέρωσης (τηλέφωνο, internet) και πλήρης ενσωμάτωση με το εξελιγμένο πρόγραμμα κεντρικού σταθμού είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Θέλετε να μπορείτε να δείτε live εικόνα από το σπίτι σας ενώ απολαμβάνετε τις διακοπές σας; Να ειδοποιηθείτε αμέσως στο κινητό σας τηλέφωνο για οποιοδήποτε πρόβλημα ασφάλειας όπου κι αν βρίσκεστε; Να μπορείτε να ελέγχετε πλήρως κάθε γωνιά του σπιτιού σας είτε βρίσκεστε μέσα σε αυτό απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία είτε λείπετε;

Τα θέλετε όλα αυτά χωρίς επεμβάσεις στο σπίτι (πέρασμα νέων καλωδίων) και χωρίς τους περιορισμούς τυχόν υπάρχουσας καλωδίωσης;

Αυτά είναι μόνο ο πρόλογος για την ICS Security.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Συγκεντρώνοντας την μακρά υπάρχουσα εμπειρία, η ICS Security κατέχει σημαντική τεχνογνωσία σε μια ευρεία γκάμα υλικών και διεργασιών. Αυτό είναι αποτέλεσμα μακράς εμπλοκής σε ερευνητικές και εργαστηριακές δραστηριότητες  καθιστώντας μας ικανούς να σας προσφέρουμε  ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Συμμετέχουμε σε ένα μεγάλο αριθμό ερευνητικών έργων, παραμένοντας πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά υλικά και διεργασίες. Με την εστίαση των δραστηριοτήτων μας στην βιομηχανική καινοτομία προσθέτουμε τεχνολογική αξία στα προϊόντα των πελατών μας, ενισχύοντας την επίδοση και την αποδοτικότητα τους.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια. Οι υπηρεσίες εκτείνονται από αναλύσεις και δοκιμές σε ποιοτικό έλεγχο και πιστοποίηση και από συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τεχνικά θέματα νομοθεσίας σε κατά παραγγελία λύσεις και προτάσεις για βελτίωση προϊόντων με σαφή εστίαση στην αποτελεσματική και οικονομική χρήση ενέργειας και πόρων.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Έχουμε μια ξεκάθαρη και ευέλικτη δομή οργάνωσης που μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε στις ειδικές απατήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να παρέχουμε γρήγορες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις και προτάσεις σε θέματα δοκιμών, τεχνικών μελετών και ανάπτυξης υλικών.

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Αξιοπιστία, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και εστίαση στον Πελάτη: αυτά συνιστούν τα θεμέλια της εταιρείας μας, φέρνοντας κοντά μας όλο και περισσότερους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Υπηρεσίες:

 • Κέντρο λήψεως σημάτων
 • Εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού
 • Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV
 • Στατική φύλαξη
 • Περιπολίες
 • Ασφάλεια κοινωνικών εκδηλώσεων
 • Συστήματα πυρανίχνευσης/πυρασφάλειας

Χάρτης

Video

ICS Security Systems

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ SECURITY ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ CCTV ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

SECURITY ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ SECURITY ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

SECURITY ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ICS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 14:30
 • Τρίτη
  08:00 - 14:30, 17:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 14:30, 17:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  21:00 - 08:00
 • Παρασκευή
  --:-- - 08:00, 14:30 - 17:00
 • Σάββατο
  21:00 - 08:00
 • Κυριακή
  ----