Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ουζούνης είναι μία Διεθνής Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών (ντετέκτιβ) από το 1970.

Πρωταρχικός στόχος της είναι η παροχή του μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών στις Ιδιωτικές Έρευνες, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε Κεντρικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις πάσης φύσεως σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με εξειδίκευση στον τομέα των Συζυγικών και Επαγγελματικών υποθέσεων και τις Έρευνες Ανηλίκων.

Στην νομική διεύθυνση βρίσκεται ο «ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ» ,σε συνεργασία με τον οποίο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε νομικές συμβουλές προσαρμοσμένες στη υπόθεση σας.

Εξιχνίαση Εγκλημάτων

Ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί πλέον τις ηλεκτρονικές συσκευές προκειμένου να αποθηκεύσει προσωπικές πληροφορίες όπως φωτογραφίες, έγγραφα, ηλεκτρονική αλληλογραφία, ή να επικοινωνήσει με τρίτους μέσω ανάλογων εφαρμογών. Όλο αυτό το υλικό μπορεί να αποτελέσει το βασικό αποδεικτικό μέσο για την επίλυση μίας υπόθεσης οποιασδήποτε φύσεως όπως απάτη, πορνογραφία ανηλίκων, πλαστογραφία, εκβίαση ή ανθρωποκτονία.

Δικαστικές Υποθέσεις

Ένας από τους κυριότερους λόγους που ένας πελάτης απευθύνεται σε έναν Ιδιωτικό Ερευνητή είναι οι δικαστικές υποθέσεις. Στις δικαστικές υποθέσεις δεν εντάσσονται μόνο τα διαζύγια και οι επαγγελματικές διαμάχες, αλλά και τα κληρονομικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ των μελών μιας οικογένειας.

Ιδιωτικές Έρευνες

Ιδιωτικές Έρευνες. Ένα σημαντικότατο μέρος των υπηρεσιών ενός Ντετέκτιβ. Η έρευνα είναι εκείνη που φέρνει στο φως όλα τα ευρήματα που στοιχειοθετούν τα γεγονότα και αποδεικνύουν την αλήθεια και για αυτό ο ρόλος των ιδιωτικών ερευνητών στην διαλεύκανση μιας υπόθεσης είναι εξαιρετικά κρίσιμος. 

Εταιρικές Έρευνες

Υποψιάζεστε ότι η επιχείρηση σας είναι θύμα κλοπής ή απάτης από κάποιον υπάλληλο ή συνεργάτη σας; Διαπιστώσατε ότι διαρρέουν πολύτιμες και απόρρητες πληροφορίες; Τότε η πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή (ντετέκτιβ) για εταιρικές έρευνες, μπορεί να προσφέρει μεγάλα οφέλη στην εταιρεία σας.

Παρακολούθηση Ανηλίκου & Εφήβου

Η Παρακολούθηση Ανηλίκου αποτελεί ένα προληπτικό και προστατευτικό μέτρο για τη ζωή ενός ανήλικου παιδιού. Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι ζήτημα υψίστης σημασίας κι όπως είναι ευρέως γνωστό η πρόληψη σώζει ζωές. Βασικός στόχος των ερευνητών μας σε αυτού του είδους υποθέσεις, είναι να συλλέξουν στοιχεία για το περιβάλλον και τις συναναστροφές του παιδιού, καθώς και να διαπιστώσουν αν διατρέχει τον οποιοδήποτε κίνδυνο.

Παρακολούθηση Συζύγου

Έχετε την αίσθηση ότι είστε θύμα απιστίας; Αν έχετε ενδείξεις ή αν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφος σας έχει κάποια συναισθηματική περιπέτεια, τότε ένας Ιδιωτικός Ερευνητής είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να σας το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει, δίχως να χρειαστεί να εκτεθείτε. Ίσως η παρακολούθηση συζύγου να φαίνεται μια εύκολη διαδικασία, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η καθημερινότητα σίγουρα δεν σας επιτρέπει να μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιον ανά πάσα ώρα και στιγμή, ενώ υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε περίπτωση που γίνετε αντιληπτοί από το σύντροφό σας.

Αν οι υποψίες σας ότι έχετε πέσει θύμα απιστίας είναι αληθινές, τότε μόνο ένας Επαγγελματίας Ιδιωτικός Ερευνητής μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες αποδείξεις για ένα διαζύγιο. Σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά, η επιτυχής έκβαση της έκδοσης του διαζυγίου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιμέλεια αυτών.

Κεντρικό Κατάστημα:

Ελευθερίου Βενιζέλου 44, Κέντρο Θεσσαλονίκη

Υποκατάστημα Αθήνας:

2130430835

6944754519

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΦΗΒΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο