Ξεκινώντας…

Η οικογένεια του κ.Βαρβαρέσου ξεκίνησε την επιχείρηση το 2002 στην Νέα Επίδαυρο. Έδωσαν πολύ σημασία στην ποιότητα, την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του κόσμου με αποτέλεσμα  να ξεχωρίσουν και να είναι στις πρώτες προτιμήσεις των ντόπιων αλλά και των ξένων επισκεπτών.

Η επιχείρηση με το όνομα ”Ιππόκαμπος” με τη δυναμική παρουσία και των νεότερων μελών της οικογένειας ανανεώνεται διαρκώς ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στην εστίαση αλλά διατηρεί πάντα τις κλασσικές ελληνικές γεύσεις στο μενού.

Σας περιμένουμε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

Στην παραλία της Νέας Επιδαύρου, ακριβώς πάνω στο κύμα είμαστε εκεί για να σας προσφέρουμε τον πρώτο καφέ της ημέρας ,ένα σνακ , ένα πλήρες γεύμα με μαγειρευτά φαγητά, θαλασσινά και πολλά ακόμα, καθώς και το ποτό σας συντροφιά με μουσική.

Είναι ο τέλειος προορισμός για να διασκεδάσετε και να χαρείτε το κολύμπι και τα παιχνίδια στη θάλασσα όλες τις ώρες! Καφετέρια, εστιατόριο και μπαρ σε έναν χώρο!

 

Σερβίρουμε τον πρώτο καφέ της ημέρας!

Και συνεχίζουμε προσφέροντας ό,τι ακόμα χρειαστείτε

Μεγάλη ποικιλία πιάτων & ποτών

Επιθυμούμε να σας κρατάμε στην παρέα μας όλες τις ώρες . Έτσι έχουμε εξοπλίσει την κουζίνα μας με τα απαραίτητα , και αφού επιλέξουμε φρέσκα υλικά έχουμε τη δυνατότητα να σας σερβίρουμε από πλήρες πρωινό , ένα σνακ μέχρι ένα πλήρες γεύμα μεσημεριανό και βραδινό.

Το cafe bar ανοίγει από νωρίς για να ετοιμάσει καφέ, αναψυκτικά, χυμούς και μένει ως αργά για να σας δροσίσει με ποτό και κοκτέιλ της επιλογής σας!

Χώρος εκδηλώσεων

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε σε σημαντικές για εσάς στιγμές όπως ο γάμος , η βάπτιση ή όποια άλλη σημαντική στιγμή θέλετε να γιορτάσετε με συγγενείς και φίλους .Ο Ιππόκαμπος έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό ατόμων σε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο, να σχεδιάσει μαζί σας τη δεξίωση που έχετε φανταστεί και να είστε βέβαιοι ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία από τα πλούσια πιάτα, το γευστικό μενού, την άμεση εξυπηρέτηση και τη διασκέδαση.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΦΑΓΗΤΟ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΨΗΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΨΑΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΨΑΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

CAFE BAR ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΚΑΦΕΣ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΠΟΤΟ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΚΟΚΤΕΙΛ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 - 

GREEK RESTAURANTS EPIDAVROS

 - 

RESTAURANT BAR EPIDAVROS

 - 

SEAFOOD EPIDAVROS

 - 

BEACH CAFE BAR RESTAURANT EPIDAVROS

 - 

GREEK FOOD EPIDAVROS

 - 

MEDITERRANEAN FOOD EPIDAVROS

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο