Το σκάφος "ΙΑΣΩΝ" πραγματοποιεί ιδιωτικές και ομαδικές ημερήσιες κρουαζιέρες και θαλάσσιες εκδρομές σε κάποιες από τις πιο απομακρυσμένες παραλίες της νότιας Νάξου και στα Κουφονήσια
Θα μας βρείτε στο λιμάνι Αγία Άννα στην Νάξο.
Συγκεκριμένα:
3 διαφορετικές στάσεις,3
διαφορετικά νησιά!
•Κάτω Κουφονήσι
•Άνω Κουφονήσι
•Σπήλαιο Ρίνας
Τόπος αναχώρησης: Λιμάνι Αγίας Άννας
Ώρα αναχώρησης 09:45
Ώρα επιστροφής 19:15
Σε αυτή την κρουαζιέρα, αναχωρούμε από το λιμανάκι της Αγίας Άννας στις 09:45. Μετά από ένα ταξίδι 1:45 λεπτών στην ανατολική ακτή της Νάξου μαζί με τους όμορφους όρμους της, φτάνουμε στο Κάτω Κουφονήσι, έναν επίγειο παράδεισο με γραφική θέα. Παραμονή για 2 ώρες εκεί, εν πλω για κολύμβηση, έπειτα θα ακολουθήσει το γεύμα. (υπάρχουν επιλογές και για χορτοφάγους).
Το ειδικευμένο μας προσωπικό, πάντα έτοιμο να σας οδηγήσει σε ένα μαγικό ταξίδι. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για ένα χαλαρωτικό μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά των Μικρών Κυκλάδων.
Μετά από 20 λεπτά πλεύσης, θα φτάσετε στο κατοικημένο νησί του Άνω Κουφονήσι για 2,5 ώρες παραμονής. Μπορείτε να εξερευνήσετε αυτό το υπέροχο μικρό νησί, γεμάτο φανταστικές παραλίες που περιβάλλονται από πανέμορφο τοπίο και κρυστάλλινα νερά. Μπορείτε να εξερευνήσετε αυτό το μικρό χωριό με τα πόδια. Απολαύστε έναν ελληνικό καφέ σε ένα παραδοσιακό καφενείο, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα στο Αιγαίο.
Στην επιστροφή μας στη Νάξο θα κάνουμε την 3η στάση μας, θα φτάσουμε στο εκπληκτικό φυσικό θαύμα που είναι το Σπήλαιο Ρίνας στη νότια ακτή της Νάξου. Πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μια βουτιά από το σκάφος ή να κατεβείτε με σκάλα για να κολυμπήσετε μέσα στη σπηλιά της Ρίνας, να σκαρφαλώσετε στους βράχους και να εξερευνήσετε το όμορφο τοπίο! Θα ερωτευτείτε τα απίστευτα τιρκουάζ νερά και τη διαύγεια του βυθού! Όσοι από εσάς αγαπάτε τις καταδύσεις θα έχετε μια φανταστική ευκαιρία να εξερευνήσετε τη ζωή κάτω από τη θάλασσα με μια μάσκα κατάδυσης. Εκεί, τα ψάρια συνθέτουν ένα φυσικό τοπίο που θυμίζει ρεαλιστικό πίνακα ζωγραφικής. Επιπλέον, μπορεί να μας περιμένει άλλη μια έκπληξη: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε δελφίνια να παίζουν γύρω από το σκάφος!
Στο τέλος της ημέρας ο Ιάσονας επιστρέφει στο λιμάνι της Αγίας Άννας στις 19:15 και οι αναμνήσεις είναι το μόνο που έχουν σημασία.