Το κατάστημα μας Juice 4u στη Πρέβεζα, λειτουργεί από το 2015, και συνεχίζει με επιτυχία. Έχουμε αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία στο κομμάτι του healthy living και σας εγγυόμαστε γεύση, υγιεινή διατροφή και ποιότητα. Μία διατροφή η οποία εμπεριέχει φρούτα κια λαχανικά και είναι όσο το δυνατόν raw και vegan, αυτή είναι και η διατροφή του μέλλοντος. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα φυσικών χυμών από φρέσκα φρούτα αλλά και λαχανικά, διαφορετικές επιλογές smoothies που όχι μόνο είναι θρεπτικά αλλά ικανοποιούν και τον ουρανίσκο όλων. Τα προϊόντα που προσφέρουμε απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου βρίσκεται σε έναν αέναο κύκλο. Συνεργαζόμαστε και προμηθευόμαστε τα φρούτα της κάθε εποχής από Έλληνες παραγωγούς, ενισχύοντας έτσι την ελληνική οικονομία και στηρίζοντας τα τοπικά προϊόντα. Κάθε εποχή του χρόνου μας προσφέρει συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες της καθημερινότητάς μας. Το καλοκαίρι θα βρείτε στο χώρο μας γευστικές φρέσκες γρανίτες, τη πιο νόστιμη σπιτική λεμονάδα και άπειρους συνδυασμούς χυμών.

Στο Juice4U αγαπάμε τα φρούτα και τα λαχανικά! Εδώ τα φρούτα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Η εξαιρετική πανίδα και ο άφθονος πλούτος της ελληνικής γης σε φρούτα, λαχανικά και βότανα μας εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία πρώτων υλών και ατελείωτους δροσερούς συνδυασμούς.

Για μας η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών είναι πρωταρχικής σημασίας. Γι’ αυτό επιλέγουμε προσεχτικά και εφοδιαζόμαστε καθημερινά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Στο Juice4U συνεργαζόμαστε σταθερά με επιλεγμένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Μήλα Νάουσας ή Πηλίου, πορτοκάλια Άρτας, ρόδια Βέροιας, ροδάκινα Βελβεντού, ακτινίδια και αβοκάντο Χανίων, βότανα και λαχανικά από κάθε γωνιά αυτού του ευλογημένου τόπου. Τα περισσότερα προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.

 

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

JUICE BAR ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΧΥΜΑΔΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΝΑΚ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΜΠΑΡΕΣ ΜΕΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΥΓΙΕΙΝΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΦΥΣΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

SMOOTHIES ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΚΑΦΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΤΣΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΥΜΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----