Η Kallis Glass δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού από το 1973 με κύριο σκοπό το σεβασμό στον πελάτη και την ανταπόκριση στις επιθυμίες του.

Η εταιρεία διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Γέφυρα Καλογήρου Πρεβέζης καθώς και μηχανολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.

Πρόκειται για πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων, πλήρως συμμορφωμένη στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η μακρόχρονη πείρα μας στην εμπορία, κατασκευή και τοποθέτηση του γυαλιού, καλύπτει ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στο χώρο των γυάλινων κατασκευών και να σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας σε οποιαδήποτε κατασκευή.

Σύγχρονες Τεχνικές

Εφαρμόζουμε σύγχρονες και βελτιωμένες τεχνολογίες υαλοπινάκων, με σκοπό την βέλτιστη διαχείριση ενέργειας & ηχομείωσης στο κέλυφος του κτιρίου.

Έμπειροι Τεχνικοί

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, επιτρέπουν την άρτια κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Σίγουρη Eπιτυχία

Χαρακτηριζόμαστε για την οργάνωση της εργασίας μας, την συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΖΑΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

 - 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΤΖΑΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΔΙΠΛΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΤΡΙΠΛΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΑΠΛΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 - 

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----