Τεχνικά - Κατασκευαστικά

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ

Καποδιστρίου 173, Μοσχάτο, Ελλάδα, Μοσχάτο, Αττικής, 18345

2109480328, 6944578998

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η επιχείρηση ‘Κουφώματα Καράμπελας’ ιδρύθηκε το 1995, και χρόνο με το χρόνο κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της. Ο δημιουργός και εμπνευστής της επιχείρησης Ηλίας Καράμπελας διαθέτει πολυετή πείρα, διατηρεί άσβεστη την αγάπη του για το χώρο του αλουμινίου και παρουσιάζει διαρκώς νέες προτάσεις που προέρχονται κυρίως από τη συνεχή ενημέρωση του για καθετί που αφορά το αλουμίνιο. Τα ‘

Κουφώματα Καράμπελας’ εξειδικεύονται στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου. Παράθυρα, εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας, ρολά, κάγκελα αλουμινίου, γκαραζόπορτες και παντός είδους συστήματα αλουμινίου.

Αναλαμβάνει πάσης φύσεως επισκευές και μερεμέτια. Η πολυετής συνεργασία με την εταιρεία Aloumil ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της παρέχει τη σιγουριά για άριστη ποιότητα, ασφάλεια, αισθητική και εγγυημένα αποτελέσματα. Η τεχνογνωσία και η μακροχρόνια εμπειρία των εργαζομένων τόσο στον κατασκευαστικό όσο και στον διοικητικό τομέα της επιχείρησης ‘Κουφώματα Καράμπελας’, αποτελούν εγγύηση ασφάλειας, σιγουριάς και αξιοπιστίας στην κατασκευή κουφωμάτων.

Η επιχείρηση λειτουργεί σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο κατασκευής των προϊόντων που καθιστά το αποτέλεσμα συνώνυμο της ποιότητας και διασφαλίζει την λειτουργικότητα και την άψογη εμφάνιση των κατασκευών. Στόχοι της επιχείρησης είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, η εγγυημένη κατασκευή και η ποιοτική εργασία στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, καθώς και η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις πολύ μεγάλες προσφορές μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να επιλέξουμε μαζί σας την άριστη κατασκευαστική λύση για το χώρο σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ