Εμπόριο
/customerDocs/images/avatars/34445/34445-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ-ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ-ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ-ΠΑΙΔΙ-ΚΥΨΕΛΗ-LOGO.png

Κατάστημα Ενδυμάτων Παιδί - Παιδικά & Βρεφικά Ρούχα Κυψέλη

Κυψέλης 39, Κυψέλη, Αττικής

Το “Παιδί” ήρθε στη ζωή των κατοίκων της Κυψέλης, για πρώτη φορά το 2011. Το μαγαζί “της γειτονιάς” πολύ σύντομα απέκτησε τη δική του ταυτότητα και έδωσε το στίγμα του στην περιοχή, ντυνόντας τα παιδιά κάθε ηλικίας και γνωρίζοντας τις μαμάδες τους με τα μικρά τους ονόματα.

Μαμάδες  που αγόρασαν την πρώτη παιδική κουβερτούλα για το μωρό τους και κάθε χρόνο ανανεώνουν κατά ένα νούμερο την παιδική τους γκαρνταρόμπα!

Εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια η Φωτεινή Γούλα, ιδιοκτήτρια του Παιδί, είναι εκεί καθημερινά για να συμβουλέψει τις μαμάδες και να τις βοηθήσει να διαλέξουν το κατάλληλο ρουχαλάκι για το μικρό τους.

Το Παιδί ξεκίνησε τη συνεργασία του με επώνυμες μάρκες παιδικών ρούχων όπως η Mayoral, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Μέχρι και σήμερα, συνεργάζεται με περισσότερες από 10 εταιρείες παιδικών ενδυμάτων στηρίζοντας την εγχώρια και διεθνή παραγωγή.

Εταιρείες όπως η Sprint, η Zippy, η Domer, η All Star και πολλές άλλες ακόμη, αποτελούν εχέγγυες και σταθερές συνεργασίες του Παιδί, παρέχοντας μας υψηλής αισθητικής παιδικά & βρεφικά ρούχα.

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Παιδί, είναι εδώ για να σας προσφέρει την ίδια ποιότητα και τις ίδιες χαμηλές τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Σκοπός είναι να προσφέρουμε στο παιδί σας το κατάλληλο ντύσιμο για κάθε εποχή, μέσα από περισσότερα από 1000 προϊόντα από τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΚΟΡΙΤΣΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΥΨΕΛΗ

 - 

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΥΨΕΛΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  10:00 - 15:00
 • Τρίτη
  10:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  10:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  10:00 - 15:00
 • Παρασκευή
  10:00 - 21:00
 • Σάββατο
  10:00 - 15:00
 • Κυριακή
  ----