Η εταιρία «Κατεψυγμένα ΒΑΡΑΝΟΥ» ξεκίνησε το 1989 τη δραστηριότητά της με ένα μικρό αριθμό προϊόντων με κύριο αντικείμενο την προμήθεια κατεψυγμένων τροφίμων με χονδρική πώληση στην Δράμα. Το 1990 άνοιξε και το πρώτο μικρό της κατάστημα στην οδό 19ης Μαϊου 117 στη Δράμα, σηματοδοτώντας και την είσοδο της και στη λιανική πώληση.

Με κινητήρια δύναμη το μεράκι και τη θέληση των ιδιοκτητών, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια στην πελατειακές σχέσεις και την επιμονή στη σταθερή ποιότητα των προϊόντων της η εταιρία έκανε αλματώδη βήματα προς την ανάπτυξη της. Το 2002 ανοίγει το δεύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης 100 τ.μ. στην οδό Κολοκοτρώνη 24 στη Δράμα ενώ πλέον διαθέτει στην αγορά πάνω από 1.000 διαφορετικά προϊόντα.

Σήμερα η εταιρία διαθέτει εκτός των δύο καταστημάτων λιανικής πώλησης, ψυκτικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας 2000k.m, για την ασφαλή αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων της, ολοκαίνουργιο στόλο φορτηγών ψυγείων και φυσικά εξειδικευμένο προσωπικό που είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη. Επιπλέον η εταιρία εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 (σύστημα HACCP) και το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000.

Στα 20 αυτά χρόνια της πορείας της η εταιρία πορεύτηκε με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πελατών της για αυτό και είχε από την αρχή την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Προϊόντα: 
Κατεψυγμένα Ψάρια
Κατεψυγμένα Μαλάκια
Κατεψυγμένα Πουλερικά
Κατεψυγμένα Κρεατικά
Κατεψυγμένα Ζυμαρικά
Κατεψυγμένα Λαχανικά
Κυνήγι
Παγωτά
Έτοιμα φαγητά
Αλμυρά σε λάδι
Αλύπαστα
Ελιές
Τυροκομικά
Αλλαντικά
...και πολλά ακόμα συνοδευτικά είδηVideo

Κατεψυγμένα ΒΑΡΑΝΟΥ

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΡΑΜΑΣ

 - 

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΒΑΡΑΝΟΥ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  - , -
 • Τρίτη
  - , -
 • Τετάρτη
  - , -
 • Πέμπτη
  - , -
 • Παρασκευή
  - , -
 • Σάββατο
  - , -
 • Κυριακή
  - , -