Το 1994 ο Χρήστος Γερασιμίδης, απόφοιτος γεωπόνος, μετρώντας ήδη μια 8ετή πορεία στην διεύθυνση του αγροτικού συναιτερισμού Κρηνίδων ως υπεύθυνος γεωπόνος, αποφασίζει να δημιουργήσει το φυτώριο ΚΗΠΟΜΟΡΦΗ.

Ασχολείται λοιπόν με την εμπορία και παραγωγή καλλωπιστικών φυτών και φυτών κηποτεχνίας, ενώ ταυτόχρονα και με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων και έργων πρασίνου μεγαλύτερης κλίμακας. Το πάθος του για την δουλειά του γρήγορα τον καταξιώνει στον χώρο. Σήμερα, μετράει ήδη 100άδες εργα πρασίνου στο βιογραφικό του και παράλληλα εξελίσσει το φυτώριο ΚΗΠΟΜΟΡΦΗ, σε μία συγχρονη μονάδα παραγωγής πλήρως εξοπλισμένη έχοντας στο πλάι του τον γιο του Θεοφιλο Γερασιμίδη που μοιράζεται το ίδιο πάθος και όραμα.

Το 2016 η κόρη του, Κατερίνα Γερασιμίδου, έρχεται να προστεθεί και αυτή στο δυναμικό. Έχοντας αποφοιτήσει απο το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Αρχιτεκτονική τοπίου αποφασίζει να εξελίξει το φυτώριο σε ένα συγχρονο garden center και παραλληλα να ασχοληθεί με την δημιουργία και κατασκευή κήπων.

Σημερα λοιπόν έχοντας εξελιχθεί από ατομική επιχείρηση σε…οικογενειακή υπόθεση , είναι εδώ στη διάθεση σας , προφέροντας σας πλυθώρα φυτικών ειδών (χονδρική και λιανική πώληση) καθώς και ότι χρειάζεστε για τον κήπο σας , αναλαμβάνοντας έργα πρασίνου πάντα με την υπευθυνότητα και εμπειρία που τους καταξίωσε στο χώρο.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΑΝΘΗ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΦΥΤΑ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΗΠΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΗΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:30 - 18:00
 • Τρίτη
  08:30 - 18:00
 • Τετάρτη
  08:30 - 18:00
 • Πέμπτη
  08:30 - 18:00
 • Παρασκευή
  08:30 - 18:00
 • Σάββατο
  08:30 - 18:00
 • Κυριακή
  10:30 - 17:00