Παραδοσιακή Ταβέρνα - Αρώματα & γεύσεις τοπικής κουζίνας

 

Μη στερήσετε από τον εαυτό σας την ευκαιρία να βρεθείτε στην ταβέρνα "Κεραμαριό". Ο χώρος είναι παραμυθένιος, η τοποθεσία μοναδική, το φαγητό απλά υπέροχο. Στο menu θα βρείτε τόσο παραδοσιακά φαγητά από ντόπια υλικά, όσο και μαγειρευτά και ψητά της ώρας. Οδηγός κάθε πιάτου, πάντοτε η γεύση και τα αρώματα της τοπικής κουζίνας, αλλά και ντόπια κρέατα από τα βουνά των Αγράφων.

Παραδοσιακός Ξενώνας - Μοναδικές Ενοικιαζόμενες Κατοικίες

Οι 8 ενοικιαζόμενες κατοικίες του Κεραμαριό προσφέρουν αυτόνομη. Η διακόσμηση είναι εναρμονισμένη με την τοπική παράδοση και έχουν επιλεχθεί απαλοί χρωματισμοί που ξεκουράζουν τον επισκέπτη.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους έγκειται, όχι απλά στην χρησιμοποίηση της τοπικής ποταμίσιας πέτρας και του ξύλου, αλλά στην ανάδειξη του δέντρου ως βάση της αρχιτεκτονικής ιδέας. Η κύρια είσοδος της κάθε κατοικίας είναι ένα δέντρο! Στον εσωτερικό χώρο δέντρα σου δίνουν την εντύπωση ότι στηρίζουν την σκεπή, ενώ κορμοί δέντρων έχουν μετατραπεί σε τραπέζια, καθίσματα και τζάκια.

Η πέτρα του παρακείμενου ποταμού διακοσμεί την κάθε κατοικία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Στον περιβάλλοντα χώρο έχει κατασκευαστεί μια χαμηλή πισίνα ανάλογης αρχιτεκτονικής που πλαισιώνεται από γκαζόν και πέτρινα μονοπάτια. Στο γύρω χώρο κινούνται ελεύθερα διάφορα ζώα όπως κοτόπουλα, κουνέλια, ελάφια, παγώνια, σκιουράκια και πόνυ.

*Μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα κατοικίδια σας υπό προϋποθέσεις

Το Κεραμαριό

Στους πρόποδες των Αγράφων, δίπλα στον ποταμό Πάμισο,.....όπου οι νεράιδες και οι νύμφες συναντούσαν τον Απόλλωνα και τον Πάνα

Εκεί ακριβώς όπου εμείς, οι ονειροπαρμένοι απόγονοί τους...προσπαθήσαμε να αναπλάσουμε ένα μυθικό στέκι,......γι' αυτούς που αγαπούν την παράδοση, το όνειρο, την άνεση και την καλοπέραση.

Το Κεραμαριό πήρε το όνομά του από την τοποθεσία της περιοχής. Βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα της Δρακότρυπας του Δήμου Μουζακίου μέσα σε ένα εξαιρετικό τοπίο. Βρίσκεται σε ένα χώρο έκτασης 30 στρεμμάτων περιτριγυρισμένο από πλατάνια δίπλα από το ποτάμι της περιοχής.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΨΗΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

 - 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ ΜΟΥΖΑΚΙ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο