Ανδρικό Κουρείο στους Αμπελόκηπους

Αν επιθυμείτε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο κούρεμα, που τονίζει και αναδεικνύει την προσωπικότητά σας, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το κουρείο μας. Από το 2014 που ξεκινήσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, έχουμε πετύχει να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες που μιλούν για εμάς και τη δουλειά μας με τα καλύτερα λόγια.

Γνωρίστε την ομάδα του Kerk’ s Barber Shop

Πάντα θέλαμε ένα χώρο για να μπορεί ο άντρας να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαύσει λίγες στιγμές ευεξίας, χαλάρωσης και καλοπέρασης με μεράκι και αγάπη για την τέχνη του κουρέματος, σε έναν απόλυτα αντρικό χώρο, η ομάδα του Kerk’ s Barbershop, με συνεχείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες σας.

Θα χαρούμε να γνωριστούμε και να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα μας.

Μια οικογένεια από διαλεγμένους, ταλαντούχους και έμπειρους κουρείς.

Στόχος μας είναι να ματσάρουμε κάθε πελάτη με τον κατάλληλο επαγγελματία και να του προσφέρουμε μια ποιοτική υπηρεσία σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες μας

Το κούρεμα δεν είναι πρόχειρη υπόθεση. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για εμάς. Με το σεβασμό και τον επαγγελματισμό που απαιτείται.

Περιποίηση γενειάδας

Η περιποίηση γενειάδας είναι μια καθαρά αντρική υπόθεση και θέλετε να την αναλάβει ο καλύτερος επαγγελματίας όπου θα δώσει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια

Κούρεμα και μάθημα συντήρησης χτενίσματος

Το κούρεμα είναι κάτι παραπάνω από μια ανάγκη. Είναι μια ξεχασμένη απόλαυση που απευθύνεται προς όλους τους άντρες και επιβάλλεται να την απολαμβάνουν χωρίς ενοχές.

Και επειδή δεν είναι πρόχειρη υπόθεση, αλλά αποτελεί ολοκληρωμένη υπηρεσία για εμάς, με το σεβασμό και επαγγελματισμό που απαιτείται προς τον πελάτη, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, από την οδό Πανόρμου 11-13 στους Αμπελόκηπους, όπου εδρεύει το μπαρμπέρικο Kerk’s barbershop. Ελάτε λοιπόν να συζητήσουμε για το κούρεμα σας και να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποιο φινετσάτο κλασικό ή μοντέρνο της νέας τάσης με τα σβησίματα που κόβουν την ανάσα και λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Trimming – Shaving

Στο Kerk’s Barbershop απολαμβάνετε κάτι παραπάνω από ένα απλό κούρεμα. Αν διαθέτετε γενειάδα, αναλαμβάνουμε τη διεξοδική περιποίηση της με λάδι που ενυδατώνει την επιδερμίδα, τρέφει τα γένια και τη διαμορφώνουμε σύμφωνα με την αισθητική σας.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΠΑΡΜΠΕΡΑΔΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

BARBER SHOP ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΑΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

 - 

ΞΥΡΙΣΜΑ ΓΕΝΙΑΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

 - 

TRIMMING SHAVING ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

HAIRCUT ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  10:00 - 17:00
 • Τρίτη
  09:00 - 20:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 20:00
 • Πέμπτη
  10:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 20:00
 • Σάββατο
  09:00 - 17:00
 • Κυριακή
  ----