Η ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. έχει μια ιστορία 55 χρόνων στο χώρο της ψύξης και του κλιματισμού. Ιδρύθηκε από τον αείμνηστο Ρωμύλο Καρακάση και την εταιρεία Παπάζογλου Α.Ε. το 1961, ενώ από το 1968 και μετά εξελίχθηκε σε μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες ψύξεως και κλιματισμού στην Ελλάδα.

Στο ξεκίνημά της, παράλληλα με την εμπορία μηχανημάτων, η εταιρεία ασχολήθηκε και με τεχνικά έργα, μελέτες και εγκαταστάσεις κεντρικών μονάδων ψύξεως και κλιματισμού. Ταυτόχρονα αντιπροσώπευσε μεγάλους οίκους κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων όπως DunhamΒush, SEARLE, BENDIX, WESTINGHOUSE, ITALEST, CASTEL, NECCHI, κ.α.

Από το 1968 και μέχρι σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την πώληση συμπιεστών (κλειστοί, scroll, stream και ημίκλειστοι) και ψυκτικών μηχανημάτων (για ψυκτικούς θαλάμους, ωρίμανσης φρούτων, λαχανικών, τροφίμων καθώς και κατεψυγμένων προϊόντων), εξαρτημάτων, ψυκτικών υγρών (FREON) καθώς και κλιματιστικών μηχανημάτων.  

Πελάτες της εταιρείας είναι μεγάλα εργοστάσια κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων, εμπορίας τροφίμων, ποτών, παγωτών, κατεψυγμένων προϊόντων καθώς και ξενοδοχειακοί όμιλοι, supermarket, τεχνικές εταιρείες και μηχανολόγοι ψυκτικοί.

Η ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. είναι εισαγωγέας-αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων εργοστασίων κατασκευής ψυκτικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων της Ευρώπης, όπως: HUAYI GROUP CUBIGEL, EMERSON GROUP COPELAND - ALCO, HEATCRAFT GROUP - FRIGABOHN, LLOYD, EBMPAPST, LIONBALL, CASTEL, REFCO, LAE, KIOUR, RANCO, ROTHENBERGER, PETRONAS, ΧΑΛΚΟΡ και RUBAFLEX.

Η πολυετής πείρα που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να παρέχουμε ουσιαστικές λύσεις σε κάθε ανάγκη σας που έχει σχέση με την επαγγελματική ψύξη και τον κλιματισμό!

Μετά τη συνταξιοδότηση του κ. Γ. Νικολαΐδη, κυριότεροι μέτοχοι της εταιρείας είναι οι κύριοι Βασίλειος και Αναστάσιος Χρηστίδης, με τη δραστηριότητα να συνεχίζεται από την τρίτη γενιά.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΨΥΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΨΥΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΕΡΟΨΥΚΤΗΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

 - 

ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 - 

ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

 - 

ΨΥΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

 - 

ΨΥΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  - , -
 • Τρίτη
  - , -
 • Τετάρτη
  - , -
 • Πέμπτη
  - , -
 • Παρασκευή
  - , -
 • Σάββατο
  - , -
 • Κυριακή
  - , -