Ο Κουρσάρος

Η ψαροταβέρνα Κουρσάρος για πρώτη φορά λειτούργησε τον Δεκέμβριο του 1992, όταν η ομάδα του «Κρητικού» από την Πειραϊκή, η οικογένεια του Μανώλη Μαυριδάκη και ο Λάμπρος Καρανάνος αποφασίσανε να κάνουνε το παράδοξο: ένα Ψαρομάγαζο στην Δροσιά Αττικής.

Πολύ σύντομα όμως ο Κουρσάρος έγινε ο αγαπημένος τόπος συνάντησης των καλοφαγάδων στα βόρεια προάστια και όλης της Αθήνας καθώς και το επιλεγμένο εστιατόριο των επαγγελματικών και φιλικών γευμάτων. Με την πάροδο των χρόνων αυτό που ήτανε παράδοξο μετατράπηκε σιγά σιγά σε μια πολύ δυνατή παράδοση. Η ποιότητα των Ψαριών και λοιπών Θαλασσινών (ακαταμάχητο σημείο αναφοράς για τον Κουρσάρο) σε συνδυασμό με την ευγενική και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών από την γνωστή πλέον για την διάρκειά της (20 έτη) ομάδα των σερβιτόρων, καταξίωσε τον Κουρσάρο σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια Ψαριών-Θαλασσινών της Ελλάδας.

Στον «Κουρσάρο» μπορείτε να προγραμματίσετε το Ρομαντικό σας δείπνο, την Οικογενειακή σας έξοδο, μια Επαγγελματική συνάντηση ή οποιαδήποτε Κοινωνική εκδήλωση μιας και η άνεση και το μέγεθος επιτρέπουν στον χώρο να μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων, για τον γάμο, την βάπτιση η οποιαδήποτε δεξίωση θελήσετε.

Το Εστιατόριο

Καλλιεργώντας συστηματικά την ιδέα των εκλεκτών πρώτων υλών και του παραδοσιακού τρόπου εκτέλεσης των συνταγών μας, ενώ προσφέρουμε ίσως την καλύτερη συλλογή από ολόφρεσκα ψάρια στην Ελλάδα καταφέραμε με το πέρασμα του χρόνου αυτό να αναγνωριστεί από ένα μεγάλο μέρος της πελατείας μας και να γίνει η ταυτότητα του Κουρσάρου. Επιλέξτε τον Κουρσάρο χειμώνα ή καλοκαίρι, μεσημέρι ή βράδυ, για την οικογενειακή έξοδο, την φιλική συνάντηση ή το επαγγελματικό σας γεύμα. Το εστιατόριο μας έχοντας δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο και μια χαλαρωτική αίσθηση στον δροσερό κήπο έχουμε καταφέρει να έχουμε την κατάλληλη πρόταση για σας όλο τον χρόνο.

Τα Μενού μας

Στον υπέροχο κήπο μας και στην αίθουσα με θέα στα δρομάκια της Χώρας μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα απολαμβάνοντας την κουζίνα του Κουρσάρου και προτάσεις με Μεζεδάκια και Set-Menu σε συνδυασμό με την ενημερωμένη μας Wine List το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον το καλύτερο.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΨΑΡΟΜΕΖΕΔΕΣ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΑΜΟΥ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΔΡΟΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  13:00 - 01:00
 • Τρίτη
  13:00 - 01:00
 • Τετάρτη
  13:00 - 01:00
 • Πέμπτη
  13:00 - 01:00
 • Παρασκευή
  13:00 - 01:00
 • Σάββατο
  13:00 - 01:00
 • Κυριακή
  13:00 - 01:00