Η εταιρία ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. , με διακριτικό τίτλο PORKY , στη Καλλιθέα, είναι μια σύγχρονη , δυναμική και γρήγορη αναπτυσσόμενη εταιρία που ασχολείται  με την εισαγωγή , εμπορία , τυποποίηση και δημιουργία προϊόντων κρέατος.

 Σήμερα θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οργανωμένες εταιρίες κρέατος στην Ελλάδα , όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες , τον ποιοτικό έλεγχο , την επεξεργασία και την παραγωγή προϊόντων.

 Η ιστορία της εταιρίας ξεκινά πριν 60 χρόνια , από ένα παραδοσιακό κρεοπωλείο που ίδρυσε ο Παύλος Ιωακειμίδης στην κεντρική αγορά της Καλλιθέας .Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες της μεταπολεμικής περιόδου, η επιχείρηση προοδεύει και παραδίδεται στον υιό του Χαράλαμπο Ιωακειμίδη το 1952.

 Οι εμπορικές γνώσεις , η τιμιότητα και εργατικότητα του Χαράλαμπου Ιωακειμιδη σύντομα αποδίδουν καρπούς  και το μικρό κρεοπωλείο αναπτύσσεται και φτάνει να απασχολεί 10 άτομα . 

 Το 1989 τη διοίκηση της εταιρίας αναλαμβάνει ο υιός τους Απόστολος Ιωακειμίδης , ο οποίος με την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που διαθέτει επιφέρει ριζικές αλλαγές στη διοίκηση και τη λειτουργία της εταιρίας με θεαματικά αποτελέσματα..

 Με τις νέες ιδέες και την ορμή του Απόστολου Ιωακειμίδη στη διοίκηση , η εταιρία εξελίσσεται ακλουθώντας τις νέες τεχνολογίες  με αποτέλεσμα τη συνεχή αυξητική της πορεία.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΝΩΠΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΝΩΠΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΣΝΙΤΣΕΛ ΝΩΠΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΚΡΕΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 - 

ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  07:00 - 21:00
 • Τρίτη
  07:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  07:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  07:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  07:00 - 21:00
 • Σάββατο
  07:00 - 17:00
 • Κυριακή
  ----