ΚΡONION - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ

ΚΡONION - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ

Γεράκι Δήμου Αμαλιάδας, Αμαλιάδα, Ηλείας, 27200

2622029776, 6978419700, 6976653586

kronionoliveoil.com

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Τρίτη ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Τετάρτη ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Πέμπτη ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Παρασκευή ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Σάββατο ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Κυριακή ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η επιχείρηση Γ. Κατσαντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1957 από τα αδέρφια Νικόλαο και Θεόδωρο Κατσαντώνη στο χωριό Γεράκι Ηλείας, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη της Αμαλιάδας. Εκμεταλλευόμενοι την πολύχρονη εμπειρία τους στην καλλιέργεια της Κορωνέϊκης ελιάς στα εύφορα εδάφη της περιοχής, κατασκεύασαν το αρχικό ελαιοτριβείο για την μεταποίηση του ελαιοκάρπου και την εμπορία έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Με αφετηρία την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε από το ελαιοτριβείο, η επιχείρηση το 2008 απέκτησε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητο χώρο και με νέα διεύθυνση υπό τους κυρίους Γεώργιο και Γεώργιο Κατσαντώνη. Στην συνέχεια η επιχείρηση επέκτεινε τις δραστηριότητες της στην παραγωγή και τυποποίηση τόσο στο συμβατικό όσο και στο βιολογικό ελαιόλαδο από Κορωνέϊκη ποικιλία απευθυνόμενη στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια αγορά κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστή την φίρμα Kronion Olive Oil στις ξένες αγορές.

Η επιχείρησή μας σεβόμενη τους πελάτες και τους συνεργάτες της ακολουθεί και εφαρμόζει με υπευθυνότητα τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και διαδικασίες για την διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, παραλαβή, μεταποίηση, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, έχοντας εξασφαλίσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η εταιρεία μας παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο την δυνατότητα τυποποίησης ελαιολάδου με ιδιωτική ετικέτα(φασόν). Η συνεχής ανοδική πορεία της επιχείρησης βασισμένη στην άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, μας έχει ανεβάσει στις πρώτες θέσεις του καταλόγου των εξαγωγικών επιχειρήσεων του νομού Ηλείας. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση σε όλα τα πεδία.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΕΡΑΚΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ

-

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΑΔΙΟΥ ΓΕΡΑΚΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ

-

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΔΙΟΥ ΓΕΡΑΚΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ

-

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΓΕΡΑΚΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ

-

ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΕΡΑΚΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ