Τέχνη

LIVEWALL

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου και Ηρακλείου Γλυφάδα 166 75, Γλυφάδα, Αττικής, 16675

2109607750

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο Ωράριο
Δευτέρα 09:30 18:00
Τρίτη 09:30 20:00
Τετάρτη 09:30 18:00
Πέμπτη 09:30 20:00
Παρασκευή 09:30 20:00
Σάββατο 10:00 15:00
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καλώς ορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.livewall.gr. Σε εμάς θα βρείτε λύσεις και προτάσεις διακοσμησης τοιχου για τα παιδικα δωματια αλλα και την επιχείρησή σας.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αυτοκολλητα τοιχου και καμβάδες έτοιμα να ανανεώσουν το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο και το παιδικό δωμάτιο.

Στην διακόσμηση παιδικού δωματίου θα βρείτε αυτοκολλητα τοιχου wall stickers σε πολλά σχέδια, θέματα και χρώματα και βρεφικούς και παιδικούς καμβάδες που θα ζωντανέψουν και θα ανανεώσουν τους τοίχους! Επίσης εντυπωσιακές βρεφικές - παιδικές φωτοταπετσαρίες σε διάφορα σχέδια και χρώματα οι οποίες μπορούν να φτιαχτούν στα δικά σας μέτρα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2109607750.

Για το υπόλοιπο σπίτι θα βρείτε:
Αυτοκόλλητα τοίχου σε όλα τα θέματα όπως λουλούδια δέντρα - κλαδιά, αυτοκόλλητα τοίχου για μουσική, αυτοκόλλητα τοίχου με πόλεις, αυτοκόλλητα τοίχου με ζώα, αυτοκόλλητα τοίχου με γράμματα και φράσεις, αυτοκόλλητα πόρτας και αυτοκόλλητα τοίχου για κουζίνα, αυτοκόλλητα τοίχου εφηβικά και λοιπά διακοσμητικά.

Πινακες σε καμβά σε διάφορα θέματα: πίνακες με πόλεις, πίνακες με θέμα το καλοκαίρι, πίνακες σε καμβά με λουλούδια και φύση, πίνακες με θέμα χειμώνα - φθινόπωρο, με θέμα τα ζώα και πίνακες για την κουζίνα. Ο καμβάς ειναι βαμβακερός με εξαιρετικής ποιότητας εκτύπωση και ξύλινο τελάρο, έτοιμος προς τοποθέτηση.Φωτοταπετσαρίες για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και οποιονδήποτε άλλο χώρο. Δείτε τώρα τα σχέδια και τις διαστάσεις τους!

Στο eshop μας θα βρείτε επίσης μοναδικά αυτοκόλλητα ψυγείου σε πολλά σχέδια και θέματα. Τα αυτοκολλητα ψυγειου φτιάχνονται ειδικά για τις διαστάσεις του ψυγείου σας και είναι ανθεκτικά, εύκολα στην τοποθέτηση και το καθάρισμα τους.

Αυτοκολλητα laptop που το προστατεύουν και ταυτόχρονα το ανανεώνουν και αυτοκόλλητα baby on board σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται άμεσα από εμάς με υψηλής ποιότητας υλικά μη τοξικά. Στα προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται με εκτύπωση χρησιμοποιούνται μελάνια νερού, τα μόνα ασφαλή για εσωτερικούς χώρους και παιδικα δωματια!

Για την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων θα βρείτε αυτοκόλλητα εκπτώσεων, χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα βιτρίνας, ανοιξιάτικα αυτοκόλλητα βιτρίνας και αυτοκόλλητα βιτρίνας για το Πάσχα και φθηνοπωρινά αυτοκόλλητα βιτρίνας

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

-

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

-

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ