Η εταιρεία Ηλίας & Μαργαρίτα Λογοθέτη Ο.Ε. έχει ως αντικείμενο την κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων και ιδρύθηκε το 1954 από τον Βασίλειο Λογοθέτη. Από τότε λειτουργεί απρόσκοπτα με το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς – μετοχική σύνθεση, μετά την μεταβίβαση της εταιρείας από τον ιδρυτή στα παιδιά του.

Στα 50 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης, οι μέτοχοι έχουν καταφέρει να συνεργάζονται με μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, προβάλλοντας την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας ως πρωταρχικό στόχο-δέσμευση.

Η εταιρεία έχει μόνιμο προσωπικό 10 ατόμων εκ των οποίων τα 4 εργάζονται στην επιχείρηση πάνω από 15 χρόνια και τα υπόλοιπα από 3 έως 7, γεγονός που αποδεικνύει την στήριξη της εταιρείας στο προσωπικό της καθώς και την ικανοποίηση των εργαζομένων προς αυτήν.

Τα αντικείμενα που κατασκευάζει, είναι εξαρτήματα από ορείχαλκο, αλλουμίνιο, ζάμακ, κασσίτερο και άλλα μέταλλα και τα οποία χρησιμοποιούνται για φωτιστικά, είδη κιγκαλερίας, κουρτινόξυλα, είδη λαϊκής τέχνης, συσκευασίες, διακοσμητικά χώρων και άλλους τομείς.

Η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στο Μαρούσι και έχει και έναν χώρο τον οποίο χρησιμοποιεί ως υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Η παραγωγή των εξαρτημάτων γίνεται από μηχανές revolver οι οποίες αντικαθίστανται σταδιακά με καινούργιες CNC, προκειμένου να βελτιώνονται συνεχώς οι χρόνοι παράδοσης και να μειώνεται το κόστος παραγωγής. Η αντικατάσταση έχει φτάσει πλέον σε ποσοστό 90%.

Οι κυριότεροι προμηθευτές της εταιρείας είναι η Χαλκόρ Α.Ε, η Fitco Α.Ε, η Μιχ. Μανουσαρίδης Ο.Ε, η Ε & I Μυτιληναίος Α.Ε, η Μεταλουργική Γεράκης Α.Ε και η Καπλάνογλου ΑΒΕΕ

Ανάμεσα στους κυριότερους πελάτες της εταιρείας συγκαταλέγονται οι Κιουρκτσόγλου και Σια Ο.Ε, Τσόνγκρης – Κονδύλης Ο.Ε, Φήμη Α.Ε, Χρήστος Πανταζέλος και Σία Ο.Ε, Βιολάμ ΑΒΕΕ, Καρπάνος και Σια Ε.Ε, Καταστήματα Λουκάς, Καρτάλιας ΕΠΕ, Καππάτος Γεράσιμος, τα καταστήματα «Λυχνοστάτης», «Μαργαρίτα Καζή», κ.α. Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου καθώς επίσης και δήμοι και αθλητικά σωματεία, αποτελούν μέρος του πελατολογίου. Τέλος, υπάρχουν αρκετοί εικαστικοί που συνεργάζονται με την εταιρεία τους οποίους δεν μπορούμε ν αναφέρουμε λόγω εμπιστευτικότητας.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ATTIKH ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ATTIKH ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΛΑΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΧΩΡΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ ΖΑΜΑΚ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΖΑΜΑΚ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----