Το «Λόγου Χάριν» είναι ένα κέντρο ειδικών θεραπειών που ιδρύθηκε το 2007. Διαθέτει μια πολύ έμπειρη και καταρτισμένη διεπιστημονική ομάδα εκπαιδευμένη στις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπευτικής προσέγγισης στο χώρο της ψυχικής υγείας με ειδίκευση στις νευροαναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός, ΔΕΠ-Υ). Η θεραπευτική ομάδα περιβάλλει με φροντίδα και σεβασμό τα άτομα -παιδιά κι ενήλικες- αλλά και τις οικογένειες που τα πλαισιώνουν.

To κέντρο μας διαθέτει υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας-αισθητηριακής ολοκλήρωσης, ειδικής διαπαιδαγώγησης, ψυχοθεραπείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα τόσο ατομικό όσο και ομάδες παιδιών και εφήβων. Επιπλέον, στο χώρο μας πραγματοποιούνται ψυχομετρικές εκτιμήσεις από εξειδικευμένη κλινική νευροψυχολόγο (WISC-V, WAIS) αλλά και προγράμματα μελέτης για παιδιά με μαθησιακές και άλλες δυσκολίες.

Πρόσφατα αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της μουσικής και το ρόλο της ως θεραπευτικό εργαλείο έχουμε εντάξει προγράμματα μουσικοθεραπείας.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψιν το σημαντικό ρόλο της ακοής, το «Λόγου Χάριν» παρέχει συνεδρίες ειδικής αγωγής και λογοθεραπείας σε βαρήκοα ή μη ακόοντα άτομα, με την εκμάθηση και τη χρήση της νοηματικής από πιστοποιημένη ειδική παιδαγωγό-διερμηνέα νοηματικής.

Το «Λόγου Χάριν» διατηρεί συνεργασία με παιδοψυχίατρο.

Ακόμη, πραγματοποιούνται συνεδρίες και μαθήματα εξ αποστάσεως, γεγονός που εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες που προκύπτουν από την πανδημία όσο κι εκείνους που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το χώρο μας αλλά δεν μπορούν λόγω συνθηκών ή απόστασης.

Είναι αναγκαίο να σημειωθεί ότι το κέντρο μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΦΩΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΚΟΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΕΠ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

 - 

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

 - 

ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΙ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

 - 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  14:00 - 21:00
 • Τρίτη
  14:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  14:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  14:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  14:00 - 21:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----