Η εταιρία μας ιδρύθηκε από το 2016 ως Luxury Travel Service και το 2020 μετατραπήκαμε σε γραφείο γενικού τουρισμού με στόχο να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Το τουριστικό μας γραφείο Travel Upp βρίσκεται στην Νίκαια, Λαοδικείας 123 σε κεντρικό σημείο προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ηλεκτρονικά. Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι η οργάνωση εκδρομών μονοήμερων – πολυήμερων με απόλυτη οργάνωση – ασφάλεια αναλαμβάνοντας την μεταφορά με δικά μας τουριστικά λεωφορεία για οποιαδήποτε ανάγκη σας. Η εταιρίας μας προσφέρει τελευταίας γενιάς EURO 5, EURO 6 τουριστικών λεωφορείων / Mini Van / Mini Bus που καλύπτουν τις ανάγκες σας από 9 έως και 60 θέσεις αποτελώντας το στόλο μας. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για κορυφαία εμπειρία μεταφοράς, και απολύτως κατάλληλα να σας υποδεχτούν για ξεναγήσεις με άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια.

Οι εκδρομές που σας προσφέρουμε είναι σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη προτείνοντας τα καλυτέρα μέρη βάση της μακροχρόνια εμπειρία μας στον κλάδο του τουρισμού προσφέροντας αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες ζωής.
Επίσης παρέχουμε μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το λιμάνι του Πειραιά, τα ξενοδοχεία της Αθήνας, ή οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιλέξετε για υπηρεσίες μεταφοράς όπως επαγγελματικά ταξίδια, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικούς προορισμούς, χιονοδρομικά κέντρα διαδρομές εξειδικευμένες με βάση πάντα την δική σας ανάγκη και εξυπηρέτηση.
Το εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, σας περιμένει και σας προσφέρει εξυπηρέτηση με ασφάλεια, άνεση και φιλικότητα σε κάθε σας εξόρμηση. Απολαύστε το ταξίδι σας με την εγγύηση και την ποιότητα της Luxury Travel Service σε χαμηλές τιμές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ MINIBUS - ΟΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ - ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΜΕ MINIBUS - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΚΡΟΥΠ - ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - MINIBUS ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ - MINIBUS ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

MINIBUS ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ MINIBUS ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΟΔΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΜΕ MINIBUS ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΚΡΟΥΠ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

MINIBUS ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

MINIBUS ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΙΚΑΙΑ

 - 

TRANSFER SERVICES NIKEA PIRAEUS

 - 

LUXURY TRANSFER SERVICES NIKEA PIRAEUS

 - 

MINIBUS TRANSFERS NIKEA PIRAEUS

 - 

BUS TRANSFERS NIKEA PIRAEUS

 - 

PERSONALIZED ROAD TOURS NIKEA PIRAEUS

 - 

MINIBUS TOURS NIKEA PIRAEUS

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  Πάντα Ανοιχτά - --:--
 • Τρίτη
  Πάντα Ανοιχτά - --:--
 • Τετάρτη
  Πάντα Ανοιχτά - --:--
 • Πέμπτη
  Πάντα Ανοιχτά - --:--
 • Παρασκευή
  Πάντα Ανοιχτά - --:--
 • Σάββατο
  Πάντα Ανοιχτά - --:--
 • Κυριακή
  Πάντα Ανοιχτά - --:--