ΜΑΓΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΜΑΓΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

Ιουλιανού 55, Πεδίον Άρεως, Αθήνα, Αττικής, 16231

2110127294, 6945857412

mageia-anatolis.gr

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα 10:00 - 20:00
Τρίτη 10:00 - 20:00
Τετάρτη 10:00 - 20:00
Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παρασκευή 10:00 - 20:00
Σάββατο 10:00 - 20:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φίλοι μας γεια σας.                

Σας παρουσιάζουμε μέσα από αυτό το site, μυστικά του Αποκρυφισμού, σας ταξιδεύουμε στην Μαγεμένη  Ανατολή, με πανέμορφα προϊόντα, τα οποία, τα περισσότερα από αυτά, από άποψης υλικών, είναι αποκλειστικότητα δική μας, φτιαγμένα με βάση μοναδικές συνταγές, που προέρχονται από σπουδαίους Αποκρυφιστές-Μύστες, οι οποίοι ήταν μέντορες μας και μας μύησαν στην τέχνη του Αποκρυφισμού αφού μας εμπιστεύθηκαν για να συνεχίσουμε το έργο τους. Σας παρουσιάζουμε μέσα από αυτήν την ομάδα Αποκρυφιστων-Διάμεσων, υλικά και υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε, έτσι ώστε να λυθούν προβλήματα μέσω μεταφυσικών και πνευματιστικών εργασιών, αλλά και μέσω πανίσχυρων προϊόντων που σας έχουμε δημιουργήσει για σας.  Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις για τα προβλήματά σας. Φυσικά υπάρχει προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε άνθρωπος, που απευθύνεται σε μας, είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Τα 20 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών, μας επιτρέπουν πλέον να μιλάμε για άμεσα και επιτυχή αποτελέσματα και μέσω των μεταφυσικων εργασιών μας, αλλά και μέσω των πανίσχυρων και γνήσιων υλικών μας από τη Λατινική Αμερική, την Αϊτή, τον Άγιο Δομίνικο,την Βενεζουέλα,  την Αίγυπτο, την Τουρκία, σε συνεργασία με τους καλύτερους Αποκρυφιστές-Μύστες-Διάμεσους που υπάρχουν. Εδώ να σας τονίσουμε ότι τα  φυλαχτά που φτιάχνουμε, κατασκευάζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο εξωτερικό, για κάθε άτομο ξεχωριστά, γι'αυτό και γίνονται ΜΟΝΟ τηλεφωνικής συνεννόησης με το Κέντρο μας και ΜΟΝΟ κατόπιν προπληρωμένης παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης τους, είναι 20 μέρες. Κάθε φυλαχτό  είναι ξεχωριστό για τον καθένα, επίσης διαβασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες.

Να σας επισημάνουμε ότι όλα τα προϊόντα που σας παρουσιάζουμε είναι από γνήσια υλικά φτιαγμένα με πολύ κόπο, μεράκι και αγάπη χωρίς άλλες προσμίξεις έτσι ώστε όταν τα χρησιμοποιείτε να υπάρχουν τα αποτελέσματα για τον σκοπό που έχουν δημιουργηθεί.Σημαντικό είναι να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας και τα πακέτα εργασιών δεν βγαίνουν σε μαζική παραγωγή παρά μόνο κατόπιν παραγγελίας διότι τα διαβάζουμε και τα ενεργοποιούμε με δική μας αποκλειστικά μεταφυσική διεργασία στα στοιχεία του ατόμου όπου εσείς θα μας ενημερώνετε. Στις τιμές των προϊόντων και κυρίως στα πακέτα εργασιών, δεν περιλαμβάνονται τα φυλαχτά και η συμμετοχή των συνεργατών μας. Γι'αυτό για την καλύτερη συνεννόηση και την άμεση εξυπηρέτηση όλων, καλό θα ήταν όταν κάνετε μια παραγγελία να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Η συμμετοχή των αποκρυφιστών μας για να σας βοηθήσουν σε κάποια μεταφυσική εργασία, γίνεται μόνο κατόπιν δικής σας απαίτησης, χωρίς να σας το επιβάλλουμε. Επίσης να σας τονίσουμε ότι με κάθε νέα αγορά που θα κάνετε, άνω των 200€, θα έχετε δώρο από μας, ένα ειδικο μείγμα καθαρισμού, για αποφόρτωση του χώρου σας, από τις αρνητικές ενέργειες, καθώς επίσης και δωρεάν έξοδα μεταφοράς. 

Επίσης να σας ενημερώσουμε, ότι η επωνυμία ΔΑΝΑΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ και τα χειροποίητα προϊόντα της ιστοσελιδας με τις συσκευασίες τους, ειναι κατοχυρωμένα με την συμβολαιογραφική πράξη 13429/2015.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΡΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΡΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΒΥΡΩΝΑΣ

-

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

-

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

-

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

-

ΤΑΡΩ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

HAL ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΚΑΡΤΕΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

VOODOO ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

HOODOO ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΜΑΓΙΚΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ