Η εταιρεία μας "Magic Pool & Spa" παρέχει με ύψιστο επαγγελματισμό υπηρεσίες κατασκευής πισίνας, σάουνας, spa, Jacuzzi και συναφών προϊόντων.

Διακρίνεται για την κατάρτιση και τη τεχνική γνώση, η οποία και διατηρείται πάντα σε υψηλά επίπεδα μέσω της πολυετής εμπειρίας του προσωπικού μας και της συνεχής εκπαίδευσης.

Η συνέπεια, η εξειδίκευση και η αξιοπιστία μας, σας εγγυάται την επιτυχή παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από τη μελέτη του έργου και την προμήθεια του εξοπλισμού και των υλικών έως την κατασκευή και συντήρησή του. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας νιώθουν την ασφάλεια που μπορούμε να τους παρέχουμε από την πρώτα κιόλας σύλληψη της ιδέας τους έως την υλοποίησή του, αλλά και την σταθερά απρόσκοπτη και ορθή λειτουργία του. Έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας, ώστε να λύσει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα προκύψει.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η ποιοτικότερη και οικονομικότερη κατασκευή επαγγελματικών αλλά και ιδιωτικών πισινών, σάουνας, spa, Jacuzzi και συναφών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, πρώτα και πάνω από όλα με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες και τα χρήματα των πελατών της.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:
Πισίνες, Κατασκευή πισίνας, Σπα, Τζακούζι-Jacuzzi, Προκατ πισινες, Spa, Σαουνα-Sauna, Καλύμματα πισίνας, Βιολογικός καθαρισμός, Ανταλλακτικά για πισίνες, Χημικά για πισίνες, Σερβις πισίνας, Συντήρηση πισίνας, Επισκευή πισίνας, Κατασκευή Σάουνα, Κατασκευή Τζακούζι, Παιδικές Πισίνες, Πισίνες καταρράκτης, Υδρομασάζ, Πισίνα linen, Πισίνα υπερχείλισης, Πισίνες ξενοδοχείων, Πισίνες ενοικιαζόμενων δωματίων, Πισίνες σε σπίτια 

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SPA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣAOYNAΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΠΡΟΚΑΤ ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

 - 

ΧΗΜΙΚΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 21:00
 • Τρίτη
  09:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 21:00
 • Σάββατο
  09:00 - 21:00
 • Κυριακή
  09:00 - 21:00