ΜΑΙΝΑΔΕΣ

ΜΑΙΝΑΔΕΣ

Μένητες, 845 00, Άνδρος, Ελλάδα, Άνδρος, Κυκλάδων, 84500

2282051888, 6973732335

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μαινάδες ονόμαζαν τα μέλη της ξακουστής συντροφιάς του θεού Διόνυσου. Eμείς κλέψαμε μερικές από αυτές, τις μεταμορφώσαμε σε σύγχρονους ξεχωριστούς διώροφους ξενώνες που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα και τις στήσαμε σε έναν μοναδικό χώρο δίπλα στο καταπράσινο χωριό των Μαινήτων της Άνδρου, ώστε να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος, την γραφική Χώρα και τα γύρω χωριά.

Κοντά στους ξενώνες δημιουργήσαμε και μερικά studios ώστε ο επισκέπτης που θα έρθει στις Mainades να διαθέτει ακόμη μία επιλογή για τη διαμονή του. Ο κάθε χώρος (μεζονέτα ή στούντιο) έχει τη δική του «ταυτότητα», το δικό του χρώμα και στυλ, όλοι όμως συνδιάζουν το μοντέρνο στην άνεση και στις παροχές και το παραδοσιακό στην εμφάνιση. Σας περιμένουν να σας φιλοξενήσουν, να σας «ταξιδέψουν», να σας κάνουν να ξεχάσετε ή να θυμηθείτε, να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε.

Καλωσορίσατε στην Άνδρο, στις Μαίνητες και στις Μαινάδες! Καλωσορίσατε στις «άλλες» Κυκλάδες, των νερών και του πράσινου! Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να δώσουμε πνοή στις διακοπές σας, ώστε να σας μείνουν αξέχαστες! Διακοπές έτσι όπως εσείς ονειρεύεστε και εμείς θα συμβάλλουμε να γίνουν!

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕΝΗΤΕΣ ΑΝΔΡΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ