Γήπεδα tennis Μαρούσι:
Στο Μαρούσι Tennis Club διαθέτουμε 4 χωμάτινα γήπεδα Ολυμπιακών προδιαγραφών με άπταιστο φωτισμό νέας τεχνολογίας, 1 γήπεδο γρήγορης επιφάνειας (rebound ace) και 1 πολυμορφικό γήπεδο με χλοοτάπητα 4ης γενιάς, που χρησιμοποιείται για mini-tennis, ακαδημίες ποδοσφαίρου και παιδικά πάρτυ. Τα μέλη του Club έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν τη χρήση της πισίνας καθώς και τη σάουνα με πολύ μικρή συμμετοχή. Τα πακέτα των μελών διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες τους σε συνεργασία με την γραμματεία του Club.

Πισίνα
Όλα τα μέλη του club καθώς και οι μαθητές της ακαδημίας τένις απολαμβάνουν δωρεάν την πισίνα, η οποία λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένη και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας. Έτσι, τα μέλη (δωρεάν) και οι επισκέπτες του club (είτε με ημερήσιο εισιτήριο είτε με μηνιαία συνδρομή) έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν με απόλυτη ασφάλεια, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ . 

Ποδόσφαιρο 5x5
Στο Μαρούσι Tennis Club λειτουργεί η Ακαδημία του ΠΑΟ για παιδιά όλων των ηλικιών, υπό την εποπτεία του κ. Γιώργου Αναγνωστόπουλου.
Το γήπεδο φιλοξενεί και ομάδες αλλά και παρέες που θέλουν να απολαύσουν μια ώρα ποδοσφαίρου.

Club House
Το Μαρούσι Tennis Club διαθέτει Club House με όλες τις ανέσεις όπως αποδυτήρια, ντους με ζεστό νερό όλο το 24ωρο, σάουνα χώρο εκγύμνασης και bar-restaurant.
Bar-restaurant
To bar-restaurant εξυπηρετεί τους αθλητές και τους συνοδούς τους, τα μέλη του club αλλά και όλους τους φίλους που θα ήθελαν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σε ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον με φόντο τα γήπεδα του τένις και την πισίνα.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΗΠΕΔΑ TENNIS ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΓΗΠΕΔΑ TENNIS ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΘΕΡΙΝΑ CAMPS ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ TENNIS ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

SUMMER CAMPS ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

SURVIVOR GAMES ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 22:00
 • Τρίτη
  09:00 - 22:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 22:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 22:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 22:00
 • Σάββατο
  09:00 - 21:00
 • Κυριακή
  09:00 - 21:00