Η εταιρεία “MAXCARE” συστήθηκε το 1990 στο Βόλο από τους Μιχάλη Θεοδωρίδη και Δημήτρη Τζουμερκιώτη με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και εμπόριο βιομηχανικών χημικών και ειδών προστασίας εργαζομένων.

Όλα τα διακινούμενα από την εταιρεία μας προϊόντα είναι είτε δικές μας εισαγωγές είτε ειδικές συνεργασίες που έχουμε συνάψει με διάφορες εταιρείες, κορυφαίες στο είδος τους, από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ασίας (Μαλαισία, Κίνα, Ινδία, Κεϋλάνη, Πακιστάν, Sri Lanka κ.λ.π.).

Όλα μας τα είδη προστασίας συνοδεύονται από τεχνικά φυλλάδια (Technical Data Sheets), CE και ΕΝ, συμμορφώνονται, δηλαδή, πλήρως με τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Επιπρόσθετα, όλα τα χημικά βιομηχανικού καθαρισμού και επεξεργασίας νερού που διακινούμε συνοδεύονται και αυτά από τεχνικά φυλλάδια και από πιστοποιητικά ασφαλείας υλικού (Material Safety Data Sheets). Οι προδιαγραφές των προϊόντων συμφωνούν κατά Reach Conformity, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Η αποστολή μας

Αναπτύξαμε μέσα από τα χρόνια τη δική μας πλήρη σειρά σε ρούχα εργασίας, υποδήματα ασφαλείας, γάντια εργασίας, γκάμα ηλεκτροσυγκολλητή, γκάμα προϊόντων μιας χρήσης, με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα του τελικού προϊόντος, υπό το brand maxcare. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, λαμβάνοντας διαρκή εκπαίδευση, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική βιομηχανία για να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση. Η εταιρεία μας παρουσιάζει και εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο μέσω τοπικού αντιπροσώπου.

Η αποστολή της εταιρείας μας παραμένει η ίδια με αυτήν της πρώτης ημέρας λειτουργίας της: η ασφάλεια του εργαζομένου σε κάθε είδος εργασίας. Για εμάς κάθε άνθρωπος είναι σημαντικός και αυτό που διασφαλίζουμε μέσα από τα προϊόντα που διακινούμε είναι να γυρίζει σπίτι του ασφαλής.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

 - 

ΧΗΜΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΧΗΜΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

 - 

ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΒΟΛΟΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 16:00
 • Τρίτη
  09:00 - 16:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 16:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 16:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 16:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----