Τα Medical Anti – Aging Centers είναι μοναδικά πρότυπα και σύγχρονα Ιατρεία Δερματολογίας & Αντιγήρανσης για τη πρόληψη και την αποκατάσταση των δερματικών βλαβών, με ηγετικό ρόλο στον κλάδο τους. Οι πιο σύγχρονες θεραπείες Αντιγήρανσης & Κοσμητικής Ιατρικής για φυσικό αποτέλεσμα με ασφάλεια ποιότητα & σύγχρονη Ιατρική τεχνολογία. Το άριστα καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, με την χρήση του πιο σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, επιδιώκει να κάνει πράξη την αναστροφή της γήρανσης του δέρματος και την καθυστέρηση των χαρακτηριστικών γήρανσης.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες αντιγήρανσης προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε θεραπευόμενου. Η βελτίωση της εικόνας του ατόμου συμβάλει σημαντικά στην ευεξία, στην αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση του ατόμου. Η συνεργασία μας με κορυφαίους ιατρούς από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες προσφέρει μία ολιστική βελτίωση της εικόνας αλλά και της ψυχολογίας του θεραπευόμενου.


ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Με μοναδικό στόχο το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και μετά από εκτίμηση και αξιολόγηση των αναγκών κάθε προσώπου, ενέσιμες ή μη θεραπείες εξασφαλίζουν αναζωογόνηση, λάμψη και πλήρωση των ρυτίδων του προσώπου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ...

Επιδίωξη του ιδανικού | Επιστημονική εξειδίκευση | Σεβασμός & αφοσίωση

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
Μέσα σε σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προσδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας. Δερματολογικό ιατρείο Medical Antiaging Center – Η αισθητική ιατρική στα καλύτερά της!


ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ - MEDICAL ANTI AGING CENTER ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

MEDICAL ANTI AGING CENTER ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  11:00 - 19:00
 • Τρίτη
  11:00 - 19:00
 • Τετάρτη
  11:00 - 19:00
 • Πέμπτη
  11:00 - 19:00
 • Παρασκευή
  11:00 - 19:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----