Εθνική Μεταφορική "Hello Trans". Έδρα στην Λάρισα και υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟΙ - ΤΑΧΥΤΕΡΟΙ - ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Η φιλοσοφία μας στη hello είναι τόσο απλή για να μην σας κουράζει η μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου ή προϊόντος, όπου και να θέλετε να το φτάσετε. Απλή διαδικασία χωρίς πολυπλοκότητα, που δημιουργεί κλίμα οικείο ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Με συνεχείς αναβαθμίσεις του προσωπικού μας στόλου οχημάτων, αλλά και επιλογή των καλύτερων συνεργατών, η συνταγή εφαρμόζεται πάντα βάσει του ζητούμενου από εσάς, είτε σαν ιδιώτη, είτε σαν επαγγελματία. Την γρήγορη και ασφαλή εφαρμογή των υπηρεσιών μας.

Η "hello" δίνοντας βάση στην ποιότητα των εργασιών, εγκαταστάσεων, πληροφοριακών συστημάτων και μέσων για την επίτευξη καλύτερων υπηρεσιών προς τον τελικό πελάτη, κατέκτησε την εμπιστοσύνη της συνεργασίας με κορυφαίες εταιρίες αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Εθνικές Μεταφορές

Η "hello" σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικών και μη μεταφορών θέτοντας στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική μας, δίνει σε εσάς τη δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης και εντοπισμού των φορτίων σας, καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκτελωνισμού και τελωνειακών διατυπώσεων.

Εθνικές Μετακομίσεις

H "hello" διακρίνεται ιδιαίτερα στις μετακομίσεις οικοσκευών, γραφείων, επαγγελματικών χώρων, επιχειρήσεων, οργανισμών και σπιτιών. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης point-to-point. Αναλαμβάνουμε δηλαδή την παραλαβή των ειδών μεταφοράς από την αρχική τους θέση και την παράδοσή τους στην τελική τους θέση πάντα με ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα.

Logistics

Με τον τρόπο αυτό μία εταιρία μπορεί να κάνει: - Εθνικές διανομές προϊόντων από την επιχείρηση μέχρι τον τελικό καταναλωτή. -Υποστήριξη της παραγωγής με όλο το απαιτούμενο υλικό (πρώτες ύλες, προϊόντα, υλικά συσκευασίας κ.λ.π.) -Προμήθειες για την απόκτηση όλου του απαραίτητου υλικού για την υλοποίηση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Σα σύνολο λοιπόν σας παρέχονται από τη "hello", μεταφορικά μέσα, management διανομών, αποθήκευση προϊόντων, αποθέματα, ιχνιλασιμότητα, προμήθειες, εξοπλισμός, εγκαταστάσεις, τεκμηρίωση, logistics information.

Ταχυμεταφορες

Οι υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, αφορούν ειδικής επείγουσας διαβίβασης ταχυδρομικά αντικειμένα. Ως ειδική επείγουσα διαβίβαση εννοείται η διαβίβαση που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διαχείρισης, χρόνου διαδρομής και επίδοσης και τα οποία προσφέρονται ως επιλογή στους χρήστες από τη "hello" για την κάλυψη των αναγκών τους. Στην υπηρεσία αυτή περιλαμβάνεται και η περισυλλογή, προετοιμασία μεταφοράς και διανομή των ταχυδρομικών αντικειμένων. Η υπηρεσία μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με την εκάστοτε συμφωνία και καθε υπόδειξη του πελάτη-αποστολέα.

Η έδρα μας βρίσκεται στο 8ο Χλμ. Λάρισας - Αθήνας, Λάρισα.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

POINT TO POINT ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

LOGISTICS ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

MANAGEMENT ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΦΟΡΤΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  14:00 - 21:00
 • Τρίτη
  14:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  14:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  14:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  14:00 - 21:00
 • Σάββατο
  14:00 - 21:00
 • Κυριακή
  ----