Η κράτηση ενός ταξί εκ των προτέρων είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για να αποφευχθεί η υπερχρέωση

Μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν ξένοιαστο και ευχάριστο τρόπο να φτάσετε στον προορισμό σας, με άνεση και πάντα στην ώρα σας.

Το TAΞΙ  με έδρα τον Μόλυβο  σας μεταφέρει παντού στο νησί της Λέσβου εφαρμόζει τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας, οι οδηγοί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η νομοθεσία ταξί, ενώ επιπλέον τηρούνται όλες τις προβλεπόμενες ασφαλιστικές καλύψεις για τους επιβάτες μας.

Αναλαμβάνουμε μετακινήσεις από και προς: Αεροδρόμιο ( Μυτιλήνης  ΜJT ) Λιμάνι ( Μυτιλήνης ) Είτε με ραντεβού εφ΄ όσον το επιθυμείτε, είτε με ένα τηλεφώνημα πριν αποβιβασθείτε το ταξί μας θα σας περιμένει στο χώρο των προμισθωμένων ταξί και ο οδηγός θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας η θα κρατάει μια πινακίδα με το όνομα σας για να βρεθείτε και να σας παραλάβει.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την ασφαλή παράδοση ασυνόδευτων δεμάτων ή αλληλογραφίας καθώς δώρα και άνθη. Ο οδηγός μας θα παραλάβει το δέμα σας άμεσα, και θα το παραδώσει με υπευθυνότητα και συνέπεια στην διεύθυνση που επιθυμείτε. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την χιλιομετρική απόσταση.

Αναλαμβάνουμε και εξυπηρετούμε με ασφάλεια και συνέπεια την μεταφορά των παιδιών σας από και προς στο σχολείο και στο σπίτι σας, τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες ακόμη και τη διασκέδασή τους.

Επίσης, σε συνεννόηση και με άλλους γονείς που τα παιδιά πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο μπορεί να γίνει κοινό δρομολόγιο για μείωση του κόστους και όφελος προς εσάς. Πληρούμε όλα τα κριτήρια ασφαλείας που έχει θέσει το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Αναλαμβάνουμε εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια μεταφορά του αγαπημένου κατοικίδιού σας σε ειδικό χώρο.

We will pick you up from your Molyvos hotel, apartment, villas, Mytilini airport terminal, Mytilini port or cruise ship terminal, and assist your travel. And if your itinerary requires to catch another flight you will be in peace of mind since you will not have to worry about the details of securing a ride to each location. Our services are also available if you need a driver standing by for efficient transportation and/or a translator between appointments.

Mike's TAXI from Molivos provides a Luxury Pleasant Safe and Comfortable transportation to get you (Mytilini Airport Transfers, Mytilini Port Transfers - Arrival/Departure), as well as private day tours throughout Lesvos, visiting some of the most beautiful places and many more all over the Island.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΑΞΙ ΜΟΛΥΒΟΣ ΛΕΣΒΟΣ

 - 

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΟΛΥΒΟΣ

 - 

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΞΙ ΜΟΛΥΒΟΣ

 - 

ΟΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΟΣ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΙΜΑΝΙ ΜΟΛΥΒΟΣ ΛΕΣΒΟΣ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΟΛΥΒΟΣ ΛΕΣΒΟΣ

 - 

ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΣΒΟΣ

 - 

ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΕΣΒΟΣ

 - 

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΛΕΣΒΟΣ

 - 

ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΜΟΛΥΒΟΣ ΛΕΣΒΟΣ

 - 

TAXI MOLYVOS LESVOS

 - 

PRIVATE TRANSFERS MOLYVOS

 - 

TAXI TOURS MOLYVOS

 - 

ROAD TOURS MOLYVOS

 - 

PORT TRANSFER MOLYVOS LESVOS

 - 

AIRPORT TRANSFER MOLYVOS LESVOS

 - 

TAXI FOR PORT LESVOS

 - 

TAXI FOR AIRPORT LESVOS

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο