Η μπανιέρα είναι η απόλαυση στο μπάνιο. Εκέι που χαλαρώνουμε και ξεχνάμε τις δυσκολίες της ημέρας μας και χαλαρώνουμε. Εκεί που αφήνουμε τις σκέψεις μας και τα προβλήματα μας. Με σεβασμό στη σύγχρονη διακόσμηση και την διαχρονική αισθητική, δημιουργούμε το μπάνιο των ονείρων σας!

Η Giorgio Miskaki Spa έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, εφαρμόζει τις καλύτερες τεχνικές και χρησιμοποιεί υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, κατασκευάζοντας έτσι μπανιέρες , mini pools και hammam υψηλών προδιαγραφών.

Η Giorgio Miskaki Spa για την κατασκευή των προϊόντων της επιλέγει τα καλύτερα υλικά τα οποία τηρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Εξάλλου τα πιστοποιητικά ISO και CE που διαθέτει η εταιρεία, βεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα και την υπεύθυνη εργασία του εξειδικευμένου προσωπικού. 
Όλες οι μπανιέρες της Giorgio Miskaki Spa είναι κατασκευασμένες από το Lucite SW (100% χυτό ακρυλικό), υλικό κορυφαίας ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Giorgio Miskaki Spa έχει αναπτύξει ένα εντελώς οικολογικά ουδέτερο σύστημα πολυστρωματικών ακρυλικών με extra ενίσχυση που οδηγεί σε ένα ελαφρύτερο, πιο σταθερό και φιλικό προς το περιβάλλον πρϊόν, το οποίο ακόμη, απομονώνει τη ζέστη και τον ήχο,μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας καθιστώντας το Spa μας ίσως το πιο ήσυχο και ασφαλές για την οικογένεια σας!

Ουρανός και γή γίνονται ένα, φτιάχνοντας έναν κόσμο μαγευτικό στο σημείο που σώμα και πνεύμα ενώνονται, συνθέτοντας μια απέραντη γαλήνη. Άρωματα και ήχος χαρίζουν μια αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας, σε ένα ταξίδι μοναδικό!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

MINI POOLS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

SPA ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΣΑΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΟΥΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ SPA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

SAUNA SAWO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

SAUNA INFRARED ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 17:00
 • Τρίτη
  09:00 - 17:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 17:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 17:00
 • Σάββατο
  09:00 - 17:00
 • Κυριακή
  ----