Οι άνθρωποι

Η εταιρεία έχει παρουσία περισσότερων από 15 ετών στο χώρο, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Χάλαρη, ο οποίος με τη σειρά του εργάζεται στον κλάδο επί δεκαετίες. Το προσωπικό και τα συνεργεία της εταιρείας είναι άριστα εκπαιδευμένα και με διαρκή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και τις νέες εφαρμογές και τεχνικές του κλαδου και σε συνδυασμό με τα  σύγχρονα μηχανήματα και οχήματα και με τη χρήση των πλέον κατάλληλων και ποιοτικών υλικών, η εταιρεία εδρεύει στο Κερατσίνι και έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει πολυάριθμα έργα μόνωσης, θερμομόνωσης και στεγανοποίησης σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής, συνδυάζοντας πάντα ένα άριστα ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα με τη χαμηλότερη τιμή!

Οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται και στην κατασκευή σταμπωτού δαπέδων, βιομηχανικών δαπέδων, καθώς και τις ράμπες, ενώ οι Μονώσεις Χάλαρης διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση για εκτέλεση δημοσίων έργων.

Τα οχήματα

Η εταιρεία μας διαθέτει για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση κάθε εργασίας ένα πλήρη στόλο οχημάτων, ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της μόνωσης με ταχύτητα και αξιοπιστία. Οι Μονώσεις Χάλαρης, αναλαμβάνουν χωρίς καμία  χρέωση  την μεταφορά όλων των απαραίτητων υλικών και εξοπλισμού στο χώρο εργασίας, με τα ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας, εξασφαλίζοντας έτσι οικονομικότερο κόστος και μεγαλύτερη ταχύτητα στην εξυπηρέτηση ακόμα και των πλέον εξειδικευμένων εργασιών μόνωσης.

Ο εξοπλισμός

Στις Μονώσεις Χάλαρης, χρησιμοποιούμε για τις εργασίες μας άριστο τεχνικό εξοπλισμό και μηχανήματα δικής μας ιδιοκτησίας. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να  εξυπηρετούμε κάθε εξειδικευμένη και σύγχρονη ανάγκη στον χώρο των μονόσεων, παρέχοντας ταχύτητα και απόλυτα οικονομικές τιμές.

Video

Συμβατική Θερμομόνωση με εξυλασμένη πολυστερίνη

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΟΝΩΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΥΔΡΟΜΟΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----