Το κατάστημά μας βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από το σταθμό «Κάτω Πατήσια» και είναι ανοιχτό κάθε μέρα. Ακόμα και τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε σε ένα κατάστημα όσο γίνεται μεγαλύτερη ποικιλία των προϊόντων που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ρωσικής κουζίνας. Και όχι μόνο ρωσικής. Στα ράφια μας θα ανακαλύψετε πολλά τρόφιμα και ποτά της Ουκρανίας, Μολδαβίας, Γεωργίας, Αρμενίας και άλλων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Στο τμήμα με κατεψυγμένα τρόφιμα για παράδειγμα θα βρείτε τα ρωσικά πελμένι και βαρένικι, ανατολίτικα τσεμπουρέκι και μαντί, γεωργιάνικα χινκάλι. Το κάθε ένα από αυτά δεν είναι απλά ένα προϊόν αλλά μια ολόκληρη κατηγορία. Μπορείτε να διαλέξετε τα πελμένι γεμισμένα με κιμά γαλοπούλας ή κοτόπουλου, με αρνίσιο κιμά, με μοσχαρίσιο κιμά ή με χοιρινό κιμά. Στην διάθεσή σας τα βαρένικι με πατάτα, με λάχανο, με ανθότυρο, με μανιτάρια και διάφορα μούρα.

Στο τμήμα αλλαντικών θα βρείτε διάφορα βραστά και καπνιστά σαλάμια και λουκάνικα, παραδοσιακές λιχουδιές. Κονσέρβες από βόειο κρέας, αρνί, χοιρινό και διάφορα είδη πουλιών.

Στα ψάρια και θαλασσινά σας περιμένουν ψάρια καπνιστά, προϊόντα από ψάρι σε αλμή και μαρινάδα, κονσέρβες θαλασσινών, ορεκτικά και μεζέδες, κόκκινο και μαύρο χαβιάρι.

Στην κάβα μας διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κρασιών Μολδαβίας, Γεωργίας και Ρουμανίας: λευκά, κόκκινα και ροζέ, γλυκά και ημίγλυκα, ξηρά και ημίξηρα. Διάσημες μάρκες ρωσικής και ουκρανικής βότκας, κονιάκ. Στα ψυγεία με μπύρες θα βρείτε μία πλούσια ποικιλία σε ξανθές και μαύρες μπύρες με διαφορετικό ποσοστό αλκοολ, αφιλτράριστη μπύρα.

Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή των προϊόντων μας. Τα ράφια της «Μπεριόζκα» ενημερώνονται σχεδόν κάθε μέρα με νέα προϊόντα.

Χάρτης

Video

Μπεριόζκα | Super Market Παντοπωλείο Κάτω Πατήσια,Ρωσικά Προϊόντα,οικονομικές τιμές,

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΧΑΡΝΩΝ

 - 

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΑΧΑΡΝΩΝ

 - 

ΡΩΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

 - 

ΡΩΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 21:00
 • Τρίτη
  09:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 21:00
 • Σάββατο
  09:00 - 20:00
 • Κυριακή
  10:00 - 17:00