ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙ

ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙ

Σπερχειού 21, Άνω Λιόσια, Ελλάδα, Ίλιον, Αττικής, 13122

2102637180

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 από τον Μιχάλη Μπεθάνη, με σκοπό τις οδικές μεταφορές σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Από τότε και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’90 βρεθήκαμε να μεταφέρουμε κάθε λογής φορτίου (όπως ξυλείας, οικοδομικών υλικών, σωλήνων, καλωδίων, σιδήρων, μηχανημάτων και γεωργικών προϊόντων) σε όλες της γωνιές της χώρας μας.

Από το 1992 και έπειτα επεκτάθηκαν οι δραστηριότητες της εταιρείας και στον τομέα των γερανών και ανυψώσεων, με την αγορά του πρώτου μας γερανοφόρου οχήματος «παπαγάλου».
Έτσι η ίδη πλούσια εμπειρία της εταιρείας σε θέματα μεταφορών, εμπλουτίζεται περαιτέρω.

Από το 1999 στην εταιρεία εισέρχεται και ο γιος του ιδρυτή της, Θανάσης Μπεθάνης θέτοντας νέους στόχους κυρίως σε θέματα ασφάλειας και παρεχόμενων υπηρεσιών.
Για το λόγο αυτό, προβήκαμε στην αντικατάσταση όλων των γερανών που διαθέτουμε, με καινούριους. Παράλληλα επεκτείναμε της δραστηριότητές μας, με καλαθοφόρα οχήματα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη νέων πελατών κυρίως του διαφημιστικού τομέα.

Όμως και στον κατασκευαστικό τομέα η εμφάνιση της εταιρείας είναι σημαντική, μεταφέροντας Η/Μ εξοπλισμό αλλά και παίρνοντας μέρος στην εκτέλεση σημαντικών έργων όπως η Αττική Οδός.
Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι το κατάλληλο προσωπικό, η σωστή οργάνωση, η εμπειρία, ο κατάλληλος εξοπλισμός και η σωστή κοστολόγηση των εργασιών μας.

Η έδρα της επιχείρησής μας και ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων μας είναι στο Ίλιον, σε κοντινή θέση από τις δυο Εθνικές οδούς και την Αττική οδό δίνοντάς μας την δυνατότητα της άμεσης εξυπηρέτησης όλων μας των πελατών.

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι ο ευχαριστημένος πελάτης και η ίδια μας η δουλειά.
Έτσι στην ιστοσελίδα μας παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες από τις εργασίες μας.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΛΙΟΝ

-

ΓΕΡΑΝΟΙ ΙΛΙΟΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ