Η επιχειρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών έργων,οικιών και επαγγελματικών χώρων απο το 1993.

Συγκεκριμένα η παροχή υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε εστιάζεται στην μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Η πορεία μας στον χώρο, σηματοδοτείται απο διαρκή προσπάθεια, συνεχή ενημέρωση και κατάρτηση του εργατικού δυναμικού μας, για την δημιουργία λειτουργικών και έξυπνων εγκαταστάσεων, βασισμένων στους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης. Η μακρόχρονη εδραίωση μας στον χώρο εγγυάται τη γνώση του αντικειμένου, τον σεβασμό στον πελάτη το ήθος των εργαζομένων,την συνέπεια στην εργασία.

Διαφημισή μας ειναι το πλήθος των ευχαριστημένων πελατών μας, αλλά και δέσμευσή μας για συνέχιση και εξέλιξη της επιχείρησης προσφέρωντας τους, περισσότερες υπηρεσίες, και παροχές. Μπορούμε να κατασκευάσουμε απο ενα πολύ μικρό, εως ενα πολύ μεγάλο έργο βασιζόμενοι στους έμπειρους μελετητές μας, και στο καταρτισμένο προσωπικό μας. Τα υλικά που που χρησημοποιούμε ειναι επώνυμα, οικολογικά και ελεγμένα βάσει προδιαγραφών, που εγγυούνται σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία βελτιώνοντας την ζωή του καταναλωτή, αλλά και προστατεύoντας την υγεία του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και της δικλίδες ασφαλείας. Τα εργαλεία που χρησημοποιούμε ειναι επώνυμα, επαγγελματικά, και κατάλληλα για την κάθε χρήση ώστε να διασφαλίζεται η σωστή και ασφαλή διαμόρφωση κάθε υλικού .

Οι εγκαταστάσεις που κατασκευάζουμε υλοποιούνται με καινοτόμες λύσεις και πρωτοπορειακά υλικά. Οι τιμές μας ειναι συμφέρουσες και λογικές σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής του έργου. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας, και να φανούμε χρήσιμοι σε κάθε ηλεκτομηχανολογική εργασία σας στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε στην διαθεσή σας για κάθε απορία ή διευκρίνιση.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----