Τεχνικά - Κατασκευαστικά

ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ

Χώρα, Νάξος, Ελλάδα, Νάξος, Κυκλάδων, 84300

2285023916

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1991 από τον Μιχαήλ Νικ. Μανδηλαρά ’’ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ’’ με αντικείμενο το εμπόριο οικοδομικών υλικών και σιδήρου οικοδομής. Μετά από μία συνεχή ανοδική πορεία, το 2000 αναλαμβάνουν την επιχείρηση ο γιος του ιδρυτή με τον συνέταιρό του αλλάζοντας νομική μορφή με επωνυμία Ν.ΣΚΟΡΔΙΑΛΟΣ-Ν.ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΟΕ αξιοποιώντας στο έπακρο το όνομα ‘’ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ’’ που είχε ‘‘φτιάξει’’ ο ιδρυτής της . Το 2011 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις με εσωτερικούς χώρους για την αποθήκευση και προστασία του σιδήρου και όλων των άλλων υλικών.

Έχοντας γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια , την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, προσδοκούμε να διατηρήσoυμε τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, και να επεκταθούμε σε νέα προϊόντα του κλάδου μας. Με αισιοδοξία και πολύ δουλειά, δίνουμε βάση στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας παρακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της εποχής και τις διαρκείς αλλαγές της αγοράς, για να παραμένουμε πρώτοι στις εξελίξεις της αγοράς.

Η εταιρία ‘’Ν.ΣΚΟΡΔΙΑΛΟΣ-Ν.ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΟΕ ‘’ διαθέτει προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών στο κλάδο ISOMAT,SIDENOR,SIKA,PENETRON

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΟΙΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΝΑΞΟΣ

-

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑΞΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ