Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την κατασκευή και εγκατάσταση ανοξείδωτων κατασκευών σε σκάφη αναψυχής και yacht. Εδρεύουμε στο Πέραμα, Αττική.

Ανοξείδωτες Κατασκευές

Για την κατασκευή σκαφών, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα υλικό ικανό να αντέξει επιθετικά θαλάσσια κλίματα, ενώ παραμένει ανθεκτικό στη διάβρωση σε βάθος χρόνου. Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι η φυσική επιλογή και προσδίδει ομορφιά σε κρουαζιερόπλοια, σκάφη και πορθμεία. Το NG Inox είναι εδώ για εσάς.

Ανοξείδωτες Ράγες Και Χειρολισθήρες

Η NG Inox παράγει συστήματα ανοξείδωτου κιγκλιδώματος. Τα συστήματα κιγκλιδωμάτων μας περιλαμβάνουν σιδηροτροχιές και χειρολισθήρες από ανοξείδωτο ατσάλι.Είναι εύκολα στην εγκατάσταση, χρειάζονται χαμηλή συντήρηση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές εφαρμογές.

Σκάλες Από Ανοξείδωτο Ατσάλι

Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε ειδικών προδιαγραφών σκάλες όπως, ελικοειδείς σκάλες, ευθείες σκάλες και σκάλες κολύμβησης. Όλες οι σκάλες είναι ξεχωριστά κατασκευασμένες για να ικανοποιούν τις προδιαγραφές σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες πλήρης σχεδίασης, κατασκευής και εγκατάστασης για κάλυψη απαιτήσεων των πελατών. Διεξάγουμε μια πλήρη έρευνα στο χώρο και στη συνέχεια μοντελοποιήσαμε το σχέδιο χρησιμοποιώντας το AutoCad.

Εσωτερικού Χώρου & Έπιπλα

Η NG Inox, σε συνεργασία με την κυρία Σάρα Οικονόμου, είναι αφιερωμένη στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας με τη χρήση των καλύτερων υλικών, για την κατασκευή πολυτελών σκαφών αναψυχής και ωραίων σπιτιών. Εργαζόμαστε για να παρέχουμε στους σχεδιαστές και τους καταναλωτές ειδικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και μοναδικά προσαρμοσμένα σχεδιασμένα προϊόντα.

Ανοξείδωτα Γράμματα Σκαφών

Η επιγραφή ενός σκάφους, είναι το πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό των σκαφών. είναι το στοχαστικό, προσωπικό σημάδι του ιδιοκτήτη και πρέπει να είναι τέλειο. Για τον ιδιοκτήτη, είναι το κόσμημα. Για το λόγο αυτό, η Ng Inox είναι εκεί για να σχεδιάσετε και να κατασκευάσετε κάθε επιγραφή.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ INOX YACHTS ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΑΦΩΝ YACHT ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΟΥΠΑΣΤΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΡΑΓΕΣ ΣΚΑΦΩΝ YACHT ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΟΙ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----