Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1976 όταν στεγάζονταν σε κτήριο στο κέντρο της Παραμυθιάς και είχε ως κύριο αντικείμενο της τα υδραυλικά, τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια. Με την πάροδο των χρόνων και ενώ η υπάρχουσα γκάμα συνεχώς μεγάλωνε, διευρύνθηκε ακόμα σε έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ, καθώς και στον τομέα της θέρμανσης. Από το 2003 στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο, με μοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα, στον κάτω περιφερειακό δρόμο της Παραμυθιάς.

Με τη στέγαση της επιχείρησης στον ιδιόκτητο χώρο ξεκίνησαν και οι εισαγωγές πλακιδίων κυρίως από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Κίνα και Αίγυπτο. Επίσης από το 2003 μέχρι και σήμερα έχουμε δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη αποθήκη δομικών υλικών και προϊόντων στεγάνωσης.

Η επιχείρηση μας προσαρμόστηκε στις σύγχρονες ανάγκες της περιοχής και το 2011 επεκτάθηκε και σε: χρώματα, εργαλεία, οικοδομικά υλικά, ηλεκτρικά εργαλεία, σιδηρικά, είδη προστασίας, πάντα κορυφαίας ποιότητας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίπλεον αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση, που σε συνδυασμό με την συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου, εισάγουμε σόμπες ξύλου και pellet, αέρα και κεντρικής θέρμανσης καθώς και λέβητες ξύλου από τα κορυφαία εργοστάσια της Σερβίας, ενώ επίσης διαθέτουμε στον ίδιο τομέα και προϊόντα από Ελλάδα και όλη την Ευρώπη σε ασυναγώνιστες τιμές.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 - 

ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΟΡΩΤΙΑΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----