English
Without it, the beach of Paraga in Mykonos would not be the same. This tavern is a phenomenon. Locals, usual visitors of the island and even tourists have all eaten there. It runs from March to November with main characteristics the magical comfort and its incomparable atmosphere. It is an integral part of our small island where great friendships are created. We serve traditional greek food, mainly consisted of fresh seafood and fish, all grilled on our large fireplace. Here simplicity shines like Paraga's Sun.
Ελληνικά
Χωρίς αυτή, η παραλία της Παράγκας στην Μύκονο δεν θα ήταν η ίδια. Η ταβέρνα αυτή είναι φαινόμενο. Ποιος Μυκονιάτης, ποιος συνήθης θαμώνας του νησιού ή ακόμα και εποχιακός τουρίστας ή υπάλληλος δεν έχει φάει εκεί; δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχει έστω και ένας, αντίθετα υπάρχουν μερικοί που είναι κάθε μέρα εκεί. Λειτουργεί από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο και παρόλα αυτά έχει πάντα κόσμο χαρακτηριστικά της η μαγική αυτή άνεση αλλά και η ασύγκριτη ατμόσφαιρα της. Πρόκειται αναμφίβολα για το σημείο του μικρού μας νησιού όπου δημιουργούνται μεγάλες φιλίες. Από πλευράς κουζίνας, σερβίρουμε παραδοσιακό φαγητό με βάση τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με πρωταγωνιστή το μεγάλο τζάκι με τα κάρβουνα όπου ψήνονται χταπόδια, χτένια, μύδια, καραβίδες, ψάρια, κρέατα και λαχανικά. Εδώ η απλότητα λάμπει όπως ο ήλιος της Παράγκας.