Η Olympic Services, χάρη στο πεπειραμένο και άρτια εξοπλισμένο προσωπικό, με σύγχρονα μηχανήματα και έναν στόλο οχημάτων έτοιμο να φέρει εις πέρας εργασίες και υπηρεσίες που αφορούν :

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την συντήρηση καυστήρων όπως την διαχείριση και εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και την έκδοση κοινοχρήστων.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την συντήρηση καθαριότητας της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε όμως και σε κάθε θέμα διαχείρισης ή εξυπηρέτησης του κτιρίου σας. Οι διαχειριστές φροντίζουν για ό,τι προκύψει, ενώ η γραμματειακή μας υποστήριξη είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες όπως : καθαρισμός ή βιολογικός καθαρισμός ,μυοκτονία, απολύμανση, απόφραξη σκαφών προσφέροντας το ανώτατο επίπεδο υπηρεσίων σε ιδιωτικά και επαγγελματικά σκάφη, όπως και τον ανεφοδιασμότους με ναυτιλιακά καύσιμα.

Με την κατάλληλη τεχνογνωσία στις ανάγκες καθαριότητας που έχει ένα σκάφος αναλαμβάνουμε την απολύμανση και μυοκτονία στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του.

Υπηρεσίες όπως : απολύμανση, αποστείρωση μπάνιων, στρωμάτων, χώρων διατροφής, καθιστικών, αρωματισμό καμπίνας με αιθέρια έλαια, περιποίηση ξύλων με waterless διάλυμα κεριού, γυάλισμα εσωτερικών inox επιφανειών και φυσικά το κομμάτι του ανεφοδιασμού με ναυτιλιακά καύσιμα σε όλες τις μαρίνες της Αττικής με ασφάλεια και συνέπεια.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ / ΠΩΛΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε την αναγόμωση, την συντήρηση και πώληση πυροσβεστήρων σε Πειραιά και Αθήνα.

Με βασικό γνώμονα την συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης προς τον πελάτη η εταιρεία μας προσφέρει για την κάθε εργασία της σε πυροσβεστήρες , έντυπο ελέγχου που αφορά τον κάθε πυροσβεστήρα ξεχωριστά, οι οποίοι πρέπει να συντηρούνται μία φορά το έτος σύμφωνα με την υπ. αρ. 17230/671/2005 Κ.Π.Α

Οι συνεργάτες μας παραλαμβάνουν οι ίδιοι από τον χώρο σας τους πυροσβεστήρες που θα μας υποδείξετε, τους μεταφέρουν στο εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρωθεί η όποια εργασία και στην συνέχεια ελέγχονται και σας παραδίδονται στον συμφωνημένο χρόνο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ / ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ / ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Με πείρα πολλών ετών στις απολυμάνσεις , απεντομώσεις και μυοκτονίες σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους σας εξασφαλίζουμε την άμεση απαλλαγή απο τα παράσιτα όπως και την συντήρηση των χώρων σας ωστε να μην αντιμετωπίσετε ξανά ανάλογο πρόβλημα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους προκειμένου να απαλλαγείτε από παράσιτα όπως: κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, ποντίκια, μυρμήγκια, κουνούπια, ακάρεα, μύγες χωρίς συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία ή του κατοικίδιου ζώου, αφού τα προ’ι’όντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Χάρη στο έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό καταφέρνουμε την ριζική εξόντωση των ενοχλητικών ”επισκεπτών” παραδίδοντάς σας έναν χώρο καθαρό και υγιεινό. Για την υπηρεσία μας αυτή παρέχεται και το ανάλογο πιστοποιητικό.

Το συνεργείο αναλαμβάνει τον σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος απεντόμωσης και απολύμανσης, επιθεωρώντας και εντοπίζοντας τις εστίες ανάπτυξης επιλέγοντας την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ / ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως : αποφράξεις (αποχετεύσεων, σιφώνι, νιπτήρα, λεκάνης, μπάνιου), άντληση υδάτων (σε υπαίθριους χώρους, κατοικίες, υπόγεια, αποθήκες), καθαρισμό ομβρίων – φρεάτιων και την συντήρησή τους.

Προβλήματα στο αποχετευτικό μπορούν να δημιουργηθούν ακόμα και στις σύγχρονες κατοικίες από κακή συντήρηση ή χρήση (υπολείμματα φαγητού, τρίχες, ρίζες, φύλλα δέντρων), βλάβη ή αμέλεια.

Η εμπειρία μας στον χώρο των αποφράξεων μας επιτρέπει να λύσουμε όποιο θέμα παρουσιαστεί άμεσα και αποτελεσματικά.

Η χρήση κάμερας, τα σύγχρονα εργαλεία και το έμπειρο προσωπικό είναι κάποιοι από τους συντελεστές που μας βοηθούν να φέρουμε εις πέρας όποια εργασία απόφραξης παρουσιαστεί, φροντίζοντας βέβαια και την συντήρηση της καλής κατάστασης του αποχετευτικού.

Απώλεια ή φθορά της προσωπικής σας περιουσίας μπορεί να προκληθεί από πλημμύρα στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο λόγω έντονης βροχόπτωσης, βλάβης του αποχετευτικού ή άλλων περιπτώσεων . Η εταιρεία μας μπορεί να ανταποκριθεί έγκαιρα σε μια τέτοια κατάσταση με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα .

Σε περίπτωση που μετά την άντληση υδάτων χρειαστεί επιπλέον απόφραξη κάποιου φρεατίου ή όμβριου, το προσωπικό μας θα εκτελέσει τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Στον τομέα της διανομής πετρελαίου κατ’οίκον και πετρελαίου ναυτιλίας σας εξασφαλίζουμε την άμεση  παράδοση, την άριστη ποιότητα σε συνδιασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Στην Olympic Services δραστηριοποιούμαστε στην διανομή πετρελαίου θέρμανσης κατ’οίκον και πετρελαίου ναυτιλίας αφήνοντας ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς. Βασικό μας μέλημα η άμεση και στον χρόνο που ζητήσατε παράδοση.

Με ποιότητα καυσίμων υψηλών προδιαγραφών και διανομή αυτοπροσώπως στοχεύουμε στην ικανοποίηση του πελάτη.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΞΥΛΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΒΕΣΤΗΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΒΕΣΤΗΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----