Η ιστορία μας ξεκινά απο παλιά. Απο το 1946 ο  κ. Σταθόπουλος Γιώργος άνοιξε ένα μανάβικο στην Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας, μάζι με τα παιδιά του Αργύρη και Γιάννη. Το 1983 ο κ. Ιωάννης Σταθόπουλος αποφάσισε να κάνει μία καινούρια αρχή μαζί με την γυναίκα του στηριζόμενος στις δικές τους δυνάμεις. Έτσι άνοιξε ένα μικρό μανάβικο στην Αγορά και ξεκίνησε να συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς. Με το πέρασμα του χρόνου και μετά από πολύ κόπο και προσωπική εργασία η εμπιστοσύνη του κόσμου μεγάλωνε.  Λόγω της αύξησης των προτιμήσεων του κόσμου και την ανάγκη για περισσότερη ποικιλία, η επιχείρηση επεκτάθηκε και το ένα μαγαζί έγινε πέντε ενιαία μαγαζιά. Με τα χρόνια εδραιώθηκε στην αγορά ως ένας απο τους καλύτερους έμπορους οπωρολαχανικών στην πόλη της Χαλκίδας λόγο ποιότητας, ποκιλίας και χαμηλών τιμών. Η επέκταση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη τροφοδοσίας σε καφετέριες, εστιατόρια, ψησταρίες, ουζερί, πιτσαρίες, club, catering, ζαχαροπλαστεία και συσκευαστήρια.

Το 1995 αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα, και άνοιξαν μαγαζί χονδρικής πώλησης. Έτσι πέρα απο τους Ευβοιώτες παραγωγούς, ξεκινήσαν καινούριες συνεργασίες με συσκευαστήρια της Κρήτης, της Μακεδονίας, της Πελοποννήσου και προχώρησαν σε εισαγωγές προιόντων. Το 2003 ο γιος του κ. Γιάννη ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του άνοιξε μαγαζί χονδρικής με την επωνυμία Σταθόπουλος Γιώργος και μέχρι και σήμερα πατέρας και γιός τροφοδοτούν μανάβικα, σούπερ μαρκετ, ξενοδοχεία, κ.α.

Το 2011 το μανάβικο  είναι απο τα τελευταία μαγαζία που αποχώρησαν απο το κτίσμα, ωστέ να αποκατασταθεί η Δημοτική Αγορά. Όμως δεν υπήρχε περίπτωση να μην ξαναγυρίσουμε στην αφετηρία μας και τον Νοέμβρη του 2013 το μανάβικο ξανά ανοίγει ακριβώς έξω απο την Δημοτική Αγορά.

Αυτή τη φορά επιστρέψαμε με καινούριες ιδεές αλλα την ίδια άριστη ποιότητα και την ανάγκη να ανταποδώσουμε για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια.  Σε εμάς θα βρείτε τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής  όπως επίσης εξαιρετικής ποιότητας εξωτικά φρούτα. Μεγάλη ποικιλία απο όσπρια φετινής σοδειάς, αποξηραμένων φρούτων, μυρωδικών και super foods. 

Video

Εμπόριο φρούτων Σταθόπουλος Πάμε Ελλάδα - Χαλκίδα

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

ΟΠΩΡΟΠΗΚΕΥΤΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 - 

SUPERFOODS ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  05:00 - 18:00
 • Τρίτη
  05:00 - 18:00
 • Τετάρτη
  05:00 - 18:00
 • Πέμπτη
  05:00 - 18:00
 • Παρασκευή
  05:00 - 18:00
 • Σάββατο
  05:00 - 18:00
 • Κυριακή
  ----