Η OxyGas δραστηριοποιείται στον κλάδο (χονδρικό - λιανικό) της μεταφοράς, εμπορίας και διανομής υγραερίου - οξυγόνου (εμφιαλωμένου) όσο και στον κλάδο της κατασκευής εγκαταστάσεων υγραερίου σε οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα.

Δέσμευση της Oxy Gas είναι να παρέχει στους πελάτες της, την καλύτερη εξυπηρέτηση! Στόχος μας είναι, με ένα απλό τηλεφώνημα να βρείτε απάντηση σε όλα τα ερωτήματα σας.

Προμηθευτές αερίων Δυτικής Ελλάδας

Αγωνιζόμαστε πάντα να προσφέρουμε τους καλύτερους και πιο ασφαλείς και αξιόπιστους τρόπους να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Με τους ανθρώπους μας, την εμπειρία μας και την αναπτυγμένη τεχνολογία, η OxyGas σας προσφέρει μια ενεργειακή λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας. Είμαστε από τους κυρίους προμηθευτές υγραερίου LPG και χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις με επαγγελματισμό και προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Επίσημος συνεργάτης Coral Gas

Σε εμάς θα βρείτε τις νέες φιάλες υγραερίου και προπανίου της Coral Gas με τη βαλβίδα ασφαλείας FLV (Flow Limiter Valve). Χάρη στον ειδικό προστατευτικό μηχανισμό της, η νέα βαλβίδα περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΣΟΜΠΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 16:00
 • Τρίτη
  08:00 - 16:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 16:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 16:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 16:00
 • Σάββατο
  08:00 - 14:00
 • Κυριακή
  ----