Η Oxytech Labs ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 στα Χανιά Κρήτης. Οι ιδρυτές, Ιάσονας Βλαμάκης και Χριστίνα Λιονουδάκη, ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά, έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνική εμπειρία ο πρώτος και οργανωμένη διαχείριση η δεύτερη, ξεκίνησαν συντηρητικά το νέο εγχείρημά τους.

Η εταιρία ξεκίνησε σε ένα μικρό υπόγειο επισκευάζοντας συμπυκνωτές οξυγόνου με μόνο ένα τεχνικό, τον Ιάσονα. Σε τέσσερις μήνες ένας δεύτερος τεχνικός προσλήφθηκε και η ζήτηση των υπηρεσιών επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2015, η εταιρία άλλαξε έδρα σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα. Έγινε μεγάλη επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό για την παροχή επισκευών ποιότητας και αξιοπιστίας. Επιπλέον δύο τεχνικοί προσλήφθηκαν.

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα της εταιρίας οργανώνεται και ανεβαίνει διαδικτυακά: www.oxytech.gr . Οι αξιόπιστες επισκευές, ο επαγγελματισμός, η ενημέρωση και η τήρηση έγγραφων εγγυήσεων κερδίζουν πελάτες από όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη (βόρεια, ηπειρωτική, κεντρική, νότια, νησιωτική). Η Oxytech ξεκίνησε τη λειτουργία της μέσα στην Ελληνική οικονομική κρίση, επιβιώνει μέσα από αυτή με μεγάλη επιτυχία και επενδύει πίσω στην επιχείρηση για την βελτίωση των υπηρεσιών της. Η Oxytech έχει επιτύχει να εδραιώσει τις μεθόδους επισκευής, να απαντά σε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές με κύρος και αξιοπιστία. Τα τμήματα σερβις που λειτουργούν σε Χανιά και Καλλιθέα είναι επιμελώς εξοπλισμένα και οι τεχνικοί εκπαιδευμένοι σε όλα τα μοντέλα συμπυκνωτών.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 - 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 - 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΜΠΗΚΝΩΤΩΝ ΟΞΥΓΟΝΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΜΠΗΚΝΩΤΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 - 

SERVICE ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

 - 

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 17:00
 • Τρίτη
  08:00 - 17:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 17:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 17:00
 • Σάββατο
  08:00 - 16:00
 • Κυριακή
  ----