Επί σειρά ετών η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Παντελάκου Αλεξάνδρα βοηθά όποιον απευθυνθεί σε αυτήν. Εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όλη την πόλη του Λαυρίου κάνοντας αξιολόγηση του ατόμου, έλεγχο βάρους, καταπολέμηση διατροφικών διαταραχών και έλεγχο διατροφής για ιατρικούς λόγους.

Με στόχο την επίλυση προβλημάτων παχυσαρκίας, διατροφικών διαταραχών και αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών σχετικών με τη διατροφή έχουμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και γνώση ώστε να εξασφαλίσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που χρειάζεστε.

Κάνουμε ξεχωριστή μελέτη για τον κάθε μας πελάτη και προσαρμόζουμε πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του. Σε αρχικό επίπεδο κάνουμε έναν έλεγχο για να σχηματίσουμε εικόνα της σωματικής κατάστασης του ασθενούς. Κάνουμε μια συζήτηση για το τι ακριβώς στοχεύουμε από αυτό το πρόγραμμα και βλέπου με τις διατροφικές συνήθειες που μπορούν να αλλάξουν.

Η οποιαδήποτε διατροφή πρέπει και προσαρμόζεται στις συνήθειες του εκάστοτε ανθρώπου και δεν έχουμε μια που να την κάνουν όλοι, αυτό είναι και το αντικείμενο της μελέτης μας. Για αυτό εδώ κάνουμε γενικό έλεγχο της εικόνας του κάθε οργανισμού και κατασκευάζουμε εξατομικευμένο διαιτολόγιο.

Γενικότερος στόχος είναι η ανάπτυξη μιας σωστής διατροφικής συμπεριφοράς και όχι τα ακραία αλλά προσωρινά αποτελέσματα. Έτσι έχουμε αποτελέσματα που κρατάνε για πάντα και υγεία στον οργανισμό. Σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο δεν υπάρχουν απαγορευμένες τροφές αλλά όλες καταναλώνονται με μέτρο.

Υπάρχουν γενικότερα διάφορες πληροφορίες για την σωστή διατροφή αν όμως ενδιαφέρεστε για μια πραγματική αλλαγή στη ζωή σας επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε σωστά.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΙΤΑ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΛΑΥΡΙΟ

 - 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΛΑΥΡΙΟ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----