Επισκευή υπολογιστών

Εχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας ή με το φορητό σας. Αναλαμβάνουμε την επισκευή του και την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων που είχε χωρίς να χαθούν τα δεδομένα σας. Το μηχάνημα θα παραδοθεί αφού γίνει έλεγχος ότι όλα δουλεύουν κανονικά. Αν μπορεί να γίνει κάποια αναβάθμιση για να γίνει πιο γρήγορο θα σας την προτείνουμε.

Η επισκευή μπορεί να γίνει στο χώρο μας ή και στον δικό σας χώρο. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση για να είναι ο υπολογιστής διαθέσιμος το ταχύτερο δυνατόν. Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκεύη του φορητού σας και την αντικατάσταση εξαρτημάτων που παρουσιάζουν  πιο συχνά βλάβη. (Οθόνη, πληκτρολόγιο, σκληρός δίσκος, φορτιστής)

Υποστήριξη επιχειρήσεων

Η PcQuality παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα καλύψουν τις επιχειρησιακές ανάγκες σας στον τομέα της μηχανογράφησης. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε και να διαχειριστούμε ολόκληρο το επιχειρησιακό σας δίκτυο. Θα ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία υπολογιστών και εφαρμογών.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η PcQuality αναλαμβάνει την κατασκευή και την προώθηση της ιστοσελίδας της επιχειρησής σας. Η ιστοσελίδα είναι μία μόνιμη διαφήμιση, με πολλούς αποδέκτες και με μικρό κόστος. Μέσα από την ιστοσελίδα θα προβάλετε τα προίοντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε και θα δώσετε τη δυνατότητα σε υποψήφιους πελάτες να σας μάθουν και να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Σχεδίαζουμε την ιστοσελίδα όπως την θέλετε και σας παρέχουμε την δυνατότητα να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της. Μετά την παράδοση της ιστοσελίδας στην τελική της μορφή έχετε διαρκή υποστήριξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων και για αλλαγές που μπορεί να χρειαστούν.

Ταμειακές μηχανές

 

Πώληση - επισκευή ταμειακών μηχανών & φορολογικών μηχανισμών (ΕΑΦΔΣΣ).

RBS ELIO - EPIA - ELTORO - EDO - MERCATO

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVER ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

FORMAT ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΙΩΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 21:00
 • Τρίτη
  09:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 14:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 21:00
 • Σάββατο
  09:00 - 14:00
 • Κυριακή
  ----