ΠΗΓΑΣΟΣ- ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Σοφούλη 5, Σάμος, Σάμου, 83100

2273024470, 6978536440

samos-car-rental.com

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων Pegasus  βρίσκεται στην πόλη της Σάμου απέναντι από το λιμάνι και μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. H εταιρεία μας ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια πριν από τον πατέρα μου, Κώστα. Η φιλοσοφία του ήταν να προσφέρει στους παραθεριστές μια φιλική εξυπηρέτηση, ποιότητα στην ενοικίαση αυτοκινήτων, και εκτίμηση στα χρήματα που ξοδεύουν οι παραθεριστές στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Δυστυχώς ο Κώστας δεν είναι πια μαζί μας, αλλά η κληρονομιά του, η Pegasus Rent a Car and Motorbike συνεχίζει να παρέχει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών στην ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όπως πάντα.

Η έδρα μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς απέναντι από το λιμάνι στην πόλη της Σάμου, ωστόσο εμείς δεν παρέχουμε υπηρεσίες στο  Αεροδρόμιο /Ξενοδοχείο για να γίνει πιο βολικό για εσάς.

Η ιστοσελίδα μας είναι γεμάτη από χρήσιμες πληροφορίες όπως χάρτες της Σάμου, τα αξιοθέατα της Σάμου και ιστορικά μνημεία για να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τις διακοπές σας στη Σάμο.

Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο 'BOOK NOW' για να κάνετε μια έρευνα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το χρώμα των αυτοκινήτων που εμφανίζονται μπορεί να είναι διαφορετικό από το χρώμα του αυτοκινήτου σας κατά την  ενοικίαση.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Pegasus Rent a Car and Motorbike και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα, Χριστίνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΑΜΟ

-

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΑΜΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ