Το Pranic Healing (πράνικ χίλινγκ) είναι μία πανίσχυρη και εξαιρετικά αποτελεσματική no-touch ενεργειακή θεραπευτική τεχνική. Διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τις υπόλοιπες γνωστές ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές επειδή στην εφαρμογή του χρησιμοποιείται ευρύ φάσμα έγχρωμου πράνα που σε συνδυασμό με τις πολύ δυνατές τεχνικές του sweeping της νοσογόνου ενέργειας και της προβολής υγιούς ενέργειας στην προσβληθείσα περιοχή φέρνει εξαιρετικά, πολλές φορές θαυματουργά αποτελέσματα. 

Με το pranic healing ο θεραπευτής διαπιστώνει πολύ σύντομα ότι όλοι είμαστε γεννημένοι θεραπευτές και όλοι μπορούμε να κάνουμε μικρά ή μεγάλα θαύματα!

Η Arhatic Yoga (αρχάτικ γιόγκα) είναι μία σύνθεση από 7 διαφορετικές τεχνικές Yoga, που σχεδιάστηκε από τον Δάσκαλό μας, Grand Master Choa Kok Sui (ή GMCKS ή MCKS) που συντελούν στην πνευματική ανάπτυξη του ασκούμενου. Η arhatic yoga δεν έχει να κάνει με θρησκεία, αν και βοηθάει τον ασκούμενο να ενισχύσει και να ενδυναμώσει την σύνδεσή του με τα πιστεύω του. Οι τεχνικές της Arhatic Yoga βοηθούν τον ακσούμενο να αυξήσει πολύ γρήγορα το μέγεθος του ενεργειακού του σώματος και των τσάκρα του, ενώ ταυτόχρονα απελευεθρώνεται με γρήγορο και ασφαλή τρόπο από κάθε αρνητική τάση/συναίσθημα/σκέψη/ροπή.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

PRANIC HEALING LIGHT ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ARHATIC YOGA ΑΘΗΝΑ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ PRANIC ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ PRANIC HEALING ΑΘΗΝΑ

 - 

HEALING AND EDUCATIONAL CENTER ATHENS

 - 

GRAND MASTER CHOA KOK SUI ΑΘΗΝΑ

 - 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ PRANIC HEALING ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  11:00 - 22:30
 • Τρίτη
  11:00 - 22:30
 • Τετάρτη
  11:00 - 22:30
 • Πέμπτη
  11:00 - 22:30
 • Παρασκευή
  11:00 - 22:30
 • Σάββατο
  11:00 - 22:30
 • Κυριακή
  11:00 - 22:30