Προβλέψεις Σοφίας - Μέντιουμ Μελλοντολόγος

Προβλέψεις Σοφίας - Μέντιουμ Μελλοντολόγος

Σάμου 33 ( Πολύδροσο ), Μαρούσι, Αττικής, 15125

2130455180

provlepseissofias.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο Ωράριο
Δευτέρα 12:00 - 21:00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Τρίτη 10:00 - 16:00 17:00 - 20:00
Τετάρτη 10:00 - 16:00 17:00 - 20:00
Πέμπτη 10:00 - 16:00 17:00 - 20:00
Παρασκευή 10:00 - 16:00 17:00 - 20:00
Σάββατο 10:00 - 14:00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαισθητική Σύμβουλος - Μελλοντολόγος

Η μελλοντολογία του 21ου αιώνα. Αφήστε πίσω τους γραφικούς.

Ισχυρές προβλέψεις χωρίς μαγικά φίλτρα & ξόρκια

Σπάνια ενόραση χωρίς μαγεία, προσευχές και δήθεν αγγέλους

Καλώς ήρθατε στη σελίδα του Προβλέψεις Σοφίας στο φιλόξενο elopod.gr (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ).
Παρακαλούμε φροντίστε να επισκεφτείτε το site μας για να καταλάβετε γιατί διαφέρουμε, αλλά και για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Στο provlepseissofias.gr θα γνωρίσετε το Αληθινό Μέντιουμ™ Σοφία Ρονιώτη. Το σπάνιο ενορατικό μέντιουμ Σοφία Ρονιώτη.

Γεννημένη το 1975 είναι η 3η γενιά μίας οικογένειας που η αληθινή ιστορία της άρχισε με τη βαριά υπογραφή, του θρυλικού ψυχοερευνητή-επιστήμονα Άγγελου Τανάγρα. Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ή τους ενημερωμένους αναγνώστες μας, αυτό τα λέει όλα. Σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε το site μας για να δείτε τις αποδείξεις που μας καθιστούν ανάμεσα στα ελάχιστα κορυφαία μέντιουμ της Ελλάδας με ιστορία 6 Δεκαετιών.

Σοβαρότητα στην Πράξη.
ΧΩΡΙΣ μαγεία, ξόρκια και μαγικά φίλτρα.
Χωρίς αστείες επαναφορές και εργασίες, που σας απομυζούν τεράστια χρηματικά ποσά.
Χωρίς να σας ζητάμε ημερομηνίες και ονόματα.
ΟΧΙ 090
ΟΧΙ 24 ώρες το εικοσιτετράωρο (ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του γραφείου μας)

Υπηρεσίες Μελλοντολογίας & Διαισθητικής Συμβουλευτικής

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

30€ διάρκεια 45’ Λεπτά (γραφείο)

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ

30€ διάρκεια 45’ Λεπτά (γραφείο)

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

(Όχι τύπου 090/ Απλή κλήση / Συνεδρία κατόπιν ραντεβού / 25€ τα 30’ Λεπτά)

ΕΝΟΡΑΣΗ & Συμβουλευτική

Γνωρίστε αλλιώς, την χαρτομαντεία και καφεμαντεία 

Διαλέξτε Χαρτομαντεία - Καφεμαντεία και αφήστε τη Σοφία σας, Το Αληθινό Μέντιουμ™, να σας οδηγήσει στην Μελλοντολογία του 21ου αιώνα.
Αφήστε πίσω σας τους γραφικούς, και επιλέξτε την εγγύηση 60 ετών για το θέμα που σας απασχολεί.

  • Προβλήματα Σχέσεων
  • Οικογενειακά
  • Επαγγελματικά
  • Αισθηματικά

Σε εμάς το αγαπημένο σας, φλιτζάνι και χαρτί οριοθετεί απλώς το σκηνικό της πραγματικής ενόρασης της Σοφία σας.
Σταματήστε να αναλώνεστε άσκοπα σε πρακτικές περασμένων εποχών.
Δώστε επιτέλους στον εαυτό σας  τη δυνατότητα, να έρθει σε επαφή με αυτό που αναζητά τόσο καιρό…
Ένα αληθινό μέντιουμ.

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Προβλέψεις χαρτομαντείας καφεμαντείας

(κλείστε ένα ραντεβού στο 2130455180)
Διευκρινίζουμε πως σε εμάς, οι Τηλεφωνικές Προβλέψεις είναι αξιόπιστες και δεν υστερούν σε τίποτα από την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει η Σοφία στο γραφείο. Η τηλεφωνική συνεδρία γίνεται μόνο από τη Σοφία, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού και κατά τις ώρες λειτουργίας μας. Νοιώστε κι εσείς την έκπληξη, της εμπειρίας μίας τηλεφωνικής συνεδρίας με ένα αληθινό μέντιουμ.

Το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα;

Όχι δα...
Αν υποστηρίζαμε κάτι τέτοιο, πως θα απαιτούσαμε να έχουμε τον σεβασμό των ελαχίστων πραγματικών συναδέλφων που απέχουν από διαφημιστικά τεχνάσματα και ανυπόστατους ισχυρισμούς.
Ή έλλειψη πραγματικής αξίας οδηγεί σε διαφημιστικές… κομπορρημοσύνες.

Μαγεία ξόρκια... σοβαρότητα... και επαγγελματική συνέπεια...

Αφήνουμε εσάς τους φίλους και φίλες, να σκεφτείτε, αν εννοιολογικά, αυτές οι λέξεις χωράνε στην ίδια πρόταση. Γνωρίζουμε πως στην εποχή που ζούμε πολλά πράγματα έχουν χάσει το νόημά τους. Υποθέτουμε λοιπόν πως και αυτό, ανήκει στα σημεία των καιρών…

Ισχυρή ενόραση με ιστορία και αποδείξεις

Η Σοφία Ρονιώτη και το Προβλέψεις Σοφίας 3η Γενιά αποδεικνύουν πως η ενόραση 6 δεκαετιών δεν αντιγράφεται. Το Αληθινό Μέντιουμ™ με αξιοζήλευτη και σπάνια (πραγματική) ιστορία που ξεχωρίζει. Χωρίς μαγεία ξόρκια και λοιπές αστειότητες περασμένων εποχών, σας οδηγεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στη αντιμετώπιση κάθε θέματος που σας απασχολεί. Δεν θα σας εξαπατήσουμε ισχυριζόμενοι σοβαρότητα, όταν η συμπεριφορά και οι πρακτικές μας, υποδηλώνουν το αντίθετο…

Στο Προβλέψεις Σοφίας θα βρείτε την ισχυρή ενόραση και την υπεύθυνη συμβουλευτική διαδικασία που μπορείτε να συναντήσετε μόνο σε ελάχιστους πραγματικούς συναδέλφους, με δεκαετίες αξιοπρεπούς πορείας, που σέβονται την ιστορία τους όπως εμείς.
Βλέπετε η Σοφία δεν ισχυρίζεται αυτάρεσκα, πως είναι το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα, στην Ελλάδα ή παγκοσμίως.
Αποδεικνύει στην πράξη, πως είναι ένα αληθινό μέντιουμ.
Και αυτό είναι αρκετό.                
Γιατί είναι σπάνιο.

Προβλέψεις ενόρασης & Διαισθητική Συμβουλευτική

Εμπιστευτείτε τη Σοφία μας, με τις δύο (πραγματικές) πιστοποιήσεις στον τομέα τις ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που σε συνδυασμό με την εγνωσμένη, ισχυρή  ενορατική ικανότητα τριών γενεών αληθινών μέντιουμ, σας προσφέρει αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της Μελλοντολογίας & Συμβουλευτικής.
Σε αυτόν τον τόσο ταλαιπωρημένο επαγγελματικό χώρο, ξεχωρίζουμε μαζί με τους λιγοστούς συναδέλφους, που δεν φοβόμαστε να αναφέρουμε ότι υπάρχουν, διότι μας ενώνει η σιωπηλή ανάγκη, να αναδείξουμε το γεγονός πως δεν μας αφορούν η αστειότητες και οι γραφικότητες που τον έχουν κατακλύσει.

Σας προσφέρουμε τις γνωστές σας υπηρεσίες ΧαρτομαντείαςΚαφεμαντείας, αλλά ιδωμένες μέσα από τη σύγχρονη οπτική της Σοφίας, συνδυασμένες με την συμβουλευτική προσέγγιση του 21ου αιώνα. Μην σας παρασέρνουν ψεύτικες υποσχέσεις που αποκρύπτουν την αλήθεια. Επιτρέψτε μας να σας αποκαλύψουμε «τι μέλλει γενέσθαι» αλλά επιτρέψτε μας να σας συμβουλέψουμε για ενδεχόμενες αλλαγές στην συμπεριφορά και στην προσέγγισή σας σε σχέση με αυτό που επιθυμείτε ή σας ταλαιπωρεί. Δουλεύουμε μαζί, για να δούμε το δικό σας «θέλω» να γίνεται πράξη, χωρίς όμως να σας υποβάλουμε σε ανούσιες ή επικίνδυνες τελετουργίες.

Σύγχρονος επαγγελματισμός και σοβαρή προσέγγιση στην πράξη.
Σεβασμός στην ελεύθερη βούληση και πίστη στις δυνατότητες αυτοβελτίωσης του ανθρώπου μέσω των δικών του δυνάμεων.
Αυτοί είμαστε εδώ και εξήντα χρόνια. Οι χιλιάδες φίλοι και φίλες που είχαμε την ευχαρίστηση να βοηθήσουμε στο πέρασμα αυτών των δεκαετιών, πιστοποιούν πως αν μας επιλέξετε θα βρεθείτε σε ένα ασφαλές μέρος.
Στο σωστό μέρος.
Με τη Σοφία σας, το Αληθινό Μέντιουμ.

Γίνετε μέρος της Μελλοντολογίας  του 21ου αιώνα.
Του νέου μύθου που έρχεται από το παρελθόν…

Προβλέψεις Σοφίας 3η Γενιά
(από το 1958 με την υπογραφή του Άγγελου Τανάγρα)

Μέντιουμ Αθήνα

Προβλέψεις Σοφίας ή την καφετζού της γειτονιάς σου...

Σε όποιο σημείο της Αθήνας και να βρίσκεσαι, αναλογίσου πως οι υπηρεσίες μελλοντολογίας και συμβουλευτικής που ζητάς, δεν ανήκουν στην κατηγορία των αναγκών που μπορείς να επιλέξεις από τη διαθέσιμη προσφορά της γειτονιάς ή της περιοχής σου. Επειδή υπάρχει κοντά σου μία καφετζού ή ένα κατάστημα που πίνεις τον καφέ και σύντομα και οικονομικά σου λένε το φλιτζάνι, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως είναι αυτό που ζητάς, ή ότι βρήκες αξιόπιστη πρόβλεψη.
Συνήθως όταν κάποιος θέλει μία αξιόπιστη λύση και την εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία ή υπηρεσίας για ένα θέμα που δεν αφορά τις καθημερινές του ανάγκες, τότε χρειάζεται να "ταξιδέψει" εκτός των ορίων της μικρής ή μεγάλης γειτονιάς του.

Γιατί λοιπόν πιστεύεις πως η ενορατική πρόβλεψη και η διαισθητική συμβουλευτική, είναι κάτι διαφορετικό.
Σε εμάς, οποιοσδήποτε φίλος ή φίλη "χτυπάει την πόρτα μας", το κάνει γιατί το θέμα που τον απασχολεί είναι ιδιαιτέρως σοβαρό γι αυτόν/η και επιθυμεί να απευθυνθεί μόνο σε αποδεδειγμένα αξιόπιστους επαγγελματίες, που θα τον σεβαστούν και θα του προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες.
Δεν καταλαβαίνουμε πως μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται έναν οποιοδήποτε κατ' ευφημισμό "μέντιουμ μελλοντολόγο" που τυχαίνει να βρίσκεται στην περιοχή του.
Αν το θέμα που σε απασχολεί είναι σοβαρό, και επιθυμείς να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό μέντιουμ τρίτης γενιάς, με πραγματικές πιστοποιήσεις ψυχολογίας και συμβουλευτική προσέγγιση χωρίς τις γραφικότητες του παρελθόντος, τότε πρέπει να αφήσεις τη άνεση και τις καφετζούδες τις γειτονιάς σου και να έρθεις να γνωρίσεις τη Σοφία μας.
Αμέσως θα καταλάβεις γιατί διαφέρουμε και γιατί μας έχουν προτιμήσει χιλιάδες άνθρωποι στο πέρασμα τον δεκαετιών, κάνοντάς μας αυτό που είμαστε σήμερα.

Μέντιουμ Μαρούσι

Αν θέλεις αυτό το διαφορετικό στην πρόβλεψη και είσαι κοντά στο Μαρούσι τότε η τύχη, σου χαμογέλασε. Εμπιστεύσου την πραγματική και σπάνια πολυετή αξιοπιστία μας και την ενόραση που η ιστορία της έχει την υπογραφή του θρυλικού ερευνητή-επιστήμονα Άγγελου Τανάγρα. Εμπιστεύσου ένα αληθινό μέντιουμ και όχι ένα καφεμαντείο της σειράς με "προβλέψεις φασόν" ή απρόσωπες φωνές σε τηλεφωνικές γραμμές υψηλής χρέωσεις 090.
Δώσε μας τη χαρά να γνωριστούμε από κοντά. Αφού σου το επιτρέπει η απόσταση λοιπόν, μην καθυστερείς χωρίς λόγο. Κάλεσέ μας στο 2130455180 και κλείσε μία συνεδρία με το ενορατικό μέντιουμ που ξεχωρίζει.
Μην αναρωτιέσαι όταν ΜΠΟΡΕΙΣ να ξέρεις.

Μέντιουμ Χαλάνδρι

Καφεμαντεία Χαρτομαντεία (Σοφία Ρονιώτη Σάμου 33 Πολύδροσο)

Πιστεύεις πως επειδή βρίσκεσαι στο Χαλάνδρι είσαι λίγο μακριά από εμάς... και που να τρέχεις τώρα...

Αν επιθυμείς να γνωρίσεις ένα αληθινό μέντιουμ, ξανασκέψου το, γιατί το γραφείο μας βρίσκεται μεν στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, αλλά είμαστε δύο βήματα από το καταπράσινο ρέμα Χαλανδρίου (με το ένα πόδι πατάμε στο Μαρούσι και με το άλλο στο Χαλάνδρι). Από την πλατεία Χαλανδρίου παίρνεις την Κώστα Βάρναλη, στρίβεις δεξιά στην πολυδιαφημισμένη Φραγκοκλησιάς και να σου μπροστά η Σάμου. Πόσο πιο εύκολο;
Ακόμα το σκέφτεσαι;
Μμμ... ίσως η αναβλητικότητα είναι μία αδυναμία σου.
Δεν έρχεσαι από κοντά να το συζητήσουμε...

Για χαρτομαντεία και καφεμαντεία με το άρωμα της Σοφία σας.
Δεν θεοποιεί το φλιτζάνι και το χαρτί, καθώς σας καθοδηγεί με γνώμονα την μελλοντολογία του 21ου αιώνα και τη σύγχρονη διαισθητική πρόβλεψη.

Είσαι στο Χαλάνδρι, μην το σκέφτεσαι.
Σε περιμένουμε.

Μέντιουμ βόρεια προάστια

 

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΑΡΟΥΣΙ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΗΦΙΣΙΑ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΘΗΝΑ

-

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

-

ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

-

ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

-

ΕΝΟΡΑΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

-

ΕΝΟΡΑΣΗ ΑΤΤΙΚΗ

-

ΕΝΟΡΑΣΗ ΑΘΗΝΑ

-

ΤΑΡΩ ΜΑΡΟΥΣΙ

-

ΤΑΡΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

-

ΤΑΡΩ ΑΘΗΝΑ

-

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

-

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

-

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

-

ΔΙΟΡΑΣΗ

-

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΟΡΑΣΗ

-

ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙ

-

ΤΑΡΩ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΕΙΑ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΞΟΡΚΙΑ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

-

ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ

-

ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ

-

ΦΘΗΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

-

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

-

ΦΛΙΤΖΑΝΙ

-

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

-

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

-

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

-

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

-

ΑΠΛΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΑΡΩ

-

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

-

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

-

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ