ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΑΘΗΝΑ

Ρούμελης 39 & Πτώου 1, Αθήνα, Αττικής, 11741

2109218975, 2109232030

prountzopoulos.gr

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα 08:00 - 17:00
Τρίτη 08:00 - 17:00
Τετάρτη 08:00 - 17:00
Πέμπτη 08:00 - 17:00
Παρασκευή 08:00 - 17:00
Σάββατο 09:00 - 15:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα τεχνητά άνθη αποτελούν απομιμήσεις των φυσικών ανθοφόρων φυτών. Τα τεχνητά φυτά έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δε χρειάζονται πότισμα και δεν προσελκύουν έντομα ή ζωύφια. Διατηρούνται ζωντανά όλο το χρόνο χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα τους. Επιπλέον δεν υπάρχει γύρη για τους πάσχοντες από αλλεργίες.

Εξακολουθούμε να είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στα τεχνητά φυτά και άνθη από το 1978. Εισάγουμε τεχνητά φυτά μοναδικής ομορφιάς και ανθεκτικότητας. Η ποιότητα των λουλουδιών μας έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη της αγοράς. Έχουμε δεχτεί εγκωμιαστικά σχόλια από τους καλύτερους διακοσμητές και έχουμε αγαπηθεί από τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Διακόσμηση

Τα τεχνητά φυτά μας μπορούν να προσφέρουν μια εντυπωσιακή διακόσμηση σε χώρους όπου τα αληθινά λουλούδια δε μπορούν να επιβιώσουν - έντονο ηλιακό φως, αμυδρές γωνίες, χώροι με πολλά ρεύματα. Έχουν γίνει ένα περιζήτητο εσωτερικό διακοσμητικό αξεσουάρ και χρησιμοποιούνται σε μεγάλη κλίμακα από εγχώριους και διεθνείς σχεδιαστές άνθεων ώστε να δημιουργήσουν το τέλειο διαχρονικό αριστούργημα.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε πολλές επιχειρήσεις πελάτες μας σε εθνικό επίπεδο, όπως ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες, που προτιμούν την εμπειρία μας για συνθέσεις λουλουδιών και διακοσμητικά φυτά. 

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ ΑΝΘΗ ΑΘΗΝΑ

-

ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΦΥΤΑ ΑΘΗΝΑ

-

ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ ΕΛΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΚΙΣΣΟΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑ ΑΡΕΚΕΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΤΕΧΝΗΤΑ ΒAMBOO ΜΠΑΜΠΟΥ ΑΘΗΝΑ

-

ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΘΗΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ